1438414404140_0.jpg

محققان دانشگاه لیدز از فناوری رباتیک برای عملیات کشف در هرم جیزه مصر استفاده کردند.

 

ربات‌ها، اسرار هرم بزرگ جیزه (گیزه) را فاش می‌کنند. هرم جیزه تنها بازمانده از عجایب هفتگانه مصر است. پس از چند دهه بررسی و جستجو، باستان‌شناسان و محققان هنوز درباره هرم جیزه اطلاعات کاملی ندارند و بخش‌هایی از این هرم ناشناخته مانده است. در این هرم بخش‌هایی وجود دارد که شبیه کانال تهویه بوده و از بیرون مسدود است و علت این امر هنوز مشخص نیست.

 

محققان موفق به طراحی و ساخت رباتی با نام Djedi شدند که برای کشف اسرار هرم جیزه مفید است.

 

برای اولین بار نیست که محققان از ربات برای جستجو در این هرم استفاده می‌کنند. ربات‌های قبلی به این اندازه کوچک و زیرک نبوده‌اند و محققان امیدوارند که ربات Djedi بتواند کاوش خود را کامل انجام دهد.

 

جیسون لیو، از محققان دانشگاه لیدز اظهار کرد: ربات طراحی شده با استفاده از چهار پد نرم، قادر به ورود به کانال است و با استفاده از آنها خود را ثابت نگه می‌دارد تا به دیواره‌ها آسیب نرسد.

 

محققان این ربات را با استفاده از چاپ سه‌بعدی ساخته‌اند. این فناوری دارای یک دوربین و دستگاه کوچک فراصوت است که می‌تواند به دیوار ضربه بزند و ضخامت و وضعیت سنگ‌های استفاده شده در دیوار را بررسی کند.

 

امید زیادی است که این ربات کوچک بتواند اسرار فراعنه مصر را درباره هرم جیزه که از قدیمی‌ترین عجایب هفتگانه جهان است و دست نخورده باقی مانده، کشف کند.



تاريخ : شنبه 10 مرداد 1394برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1438415190537_0.jpg

‌محققان دانشگاه فرایبورگ نوعی مکانیسم مولکولی تولید سم را در ماهی‌های آزاد مانند قزل‌آلا و سالمون شناسایی کرده‌اند که می‌تواند در آینده برای درمان سرطان مورد استفاده قرار بگیرد.

 

 باکتری‌های بیماری‌زا، ابزارهای کشنده‌ای دارند که بسیار تخصصی و موثر عمل می‌کنند. یارسینیا، گونه‌ای از باکتری‌های بیماری‌زاست که می‌تواند باعث طاعون خیارکی و عفونت‌های معده‌ای-روده‌ای جدی در انسان شود. این باکتری بیماری‌زا باعث بیماری دهان قرمز در ماهیان قزل‌آلا نیز می‌شود که ضررهای اقتصادی سنگینی در صنعت پرورش ماهی به دنبال دارد.

 

محققان با مطالعه این باکتری بیماری‌زا موفق شدند سازوکار تزریق سم در ژنوم یارسینیا را شناسایی کنند که به نظر می‌رسد کاربرد خوبی در درمان سرطان دارد.

 

این تیم تحقیقاتی نشان داد، سم Afp 18 که توسط این باکتری تولید می‌شود، در حقیقت آنزیمی است که پروتئین کلیدی RhoA را غیرفعال می‌کند. RhoA مسئول بسیاری از فرآیندهای حیاتی در سلول‌های انسان و ماهی است. به عنوان مثال، این پروتئین ساخت و تجزیه رشته‌های اکتین را کنترل می‌کند. این رشته‌ها در فرآیند تقسیم سلولی ضروری هستند و نقش کلیدی در پخش شدن تومور را در بدن نیز بر عهده دارند.

 

محققان سم Afp18 را به جنین ماهی تزریق کردند. نتیجه این بود که تقسیم سلولی متوقف شد و جنین ماهی دیگر رشد نکرد. این سم باعث متلاشی شدن رشته‌های اکتین در سلول‌های بدن ماهی می‌شود.

 

این گروه تحقیقاتی توانست با آنالیز کریستال‌های RhoA با استفاده از پرتو ایکس، این مکانیسم را در سطح اتمی روشن کند. پروتئین‌های تنظیم‌کننده Rho در رشد سرطان، خصوصا در گسترش سلول‌های سرطانی نقش دارند. لذا محققان امیدوارند که این سم، پتانسیل بالقوه‌ای در درمان سرطان داشته ‌باشد.

 

این تحقیق در مجله Nature Communications به چاپ رسیده ‌است.



تاريخ : شنبه 10 مرداد 1394برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1438169410547_6.jpg

محققان دانشگاه ام‌آی‌تی ابزاری حلقه‌مانند ارائه داده‌اند که از پلیمر ساخته شده و می‌تواند داروها را ظرف یک هفته و بدون در معرض خطر قراردادن بیمار به معده تحویل دهد.

 

 ابزارهای بلعیدنی برای معده دارای ویژگی‌هایی هستند که مهندسی‌کردن آن‌ها را دشوار می‌سازند. آن‌ها باید کش‌آمدنی و ارتجاع‌پذیر باشند تا بتوانند به شکل یک قرص تا شده، خورده شوند و سپس در معده باز شده و ماموریت خود را انجام دهند.

 

چنانچه این سیستم‌ها بیش از اندازه بزرگ شوند، خطر شکستن‌شان وجود دارد. همچنین چنانچه آن‌ها بیش از اندازه کوچک باشند، می‌توانند روده بیمار را مسدود کنند و این موضوع نیازمند جراحی فوری خواهد بود. این موقعیت زمانی رخ می‌دهد که ابزار از میان روزنه متصل‌کننده معده به روده که فقط 1.5 تا 2 میلی‌متر قطر دارد، به درون روده سر بخورد.

 

با این حال، ابزار دانشمندان دانشگاه ام‌آی‌تی تمامی این مشکلات را رفع کرده است. این گجت از ژل پلیستر زیست‌تخریب‌پذیر و غیرسمی ساخته شده و انعطاف‌پذیر است.

 

این ابزار همچنین توسط اسید فعال می‌شود و در شرایط اسیدی معده جامد می‌ماند اما هنگام ورود به محیط عاری از اسید روده حل می‌شود. محققان نمونه اولیه این سیستم را در خوک‌ها آزمایش کردند و این ابزار ظرف 15 دقیقه منبسط شد و پیش از حل‌شدن به مدت هفت روز در معده ماند.

 

تیم دانشگاه ام‌آی‌تی به دنبال بازاریابی برای این ابزار است و ظرف هفته‌ها یا ماه‌های آینده آن را عرضه خواهد کرد.

 

آن‌ها امیدوارند این ابزار برای دیگر کاربردهای پزشکی مانند درمان چاقی یا ساخت ابزار الکترونیکی قابل‌هضم برای تشخیص بیماری و نظارت بر شرایط دستگاه گوارش کارآمد باشد.

 

جزئیات این تحقیق در مجله Nature Materials ارائه شده است.



تاريخ : شنبه 10 مرداد 1394برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1438151217050_2.jpg

دانشمندان به همراه «ابوالفضل پورقدرت» دانشمند ایرانی دانشگاه نبراسکا در لینکلن، سیستم‌های نوآورانه‌ای را برای مهار نیروی ریل‌های قطار ارائه داده‌اند.

 

 این ابزارها فنرهایی دارند که به ریل متصل شده و ریل، خود در قسمت فوقانی یک آهنربای دارای میدان مغناطیسی شعاعی که بر روی زمین است، قرار می‌گیرد.

 

زمانی که ریل به صورت عمودی و زیر وزن قطار در حال حرکت خم می‌شود، فنر به صورت مداوم به دلیل وجود میدان مغناطیسی، بالا و پایین می‌رود و جریان برق تولید می‌کند.

 

در یکی دیگر از سیستم‌های ابداعی، نواری از ماده پیزوالکتریک بر روی بخش زیرین ریل قرار می‌گیرد. زمانی که ریل خم می‌شود، این ماده فشار مکانیکی را تحمل و بار الکتریکی تولید می‌کند.

 

آزمایش‌های میدانی نشان داده‌اند هر دوی این سیستم‌ها به اندازه‌ای برق تولید می‌کنند که حسگرهای به کاررفته در سیستم‌های نظارت بر سلامتی جاده‌ها را به صورت بی‌سیم نیرودهی می‌کنند اما انرژی تولیدشده برای روشن‌کردن چراغ‌های هشدار تقاطعات روستایی کفایت نمی‌کند.

 

این امر منجر به ارائه سامانه‌ دیگری شد که در آن خم‌شدن عمودی ریل نوعی مکانیزم متصل تشدیدکننده را حرکت می‌دهد و این سیستم یک گیربکس ویژه را چرخانده و این به نوبه خود مولد موجود را به حرکت در می‌آورد.

 

پورقدرت و همکارانش همچنین نوعی سیستم هیدرولیکی ارائه داده‌اند که در آن خم‌شدن عمودی ریل، یک سیلندر هیدرولیکی متصل به نوعی موتور را به حرکت در می‌آورد.

 

گرچه این سیستم‌ها به اندازه کافی برق تولید می‌کنند، اما هنوز تا حد قابل‌توجهی به ریل‌ها متکی‌اند و این موضوع هنگام سفت‌شدن ریل‌ها به ویژه در هوای سرد مشکلاتی ایجاد می‌کند.

 

با داشتن این نکته در ذهن، دانشمندان سیستم دیگری خلق کردند که در آن، نوعی مکانیسم دندانه‌دار (cam) بر روی ریل قرار می‌گیرد و با هر چرخ قطار به سمت جلو هل داده می‌شود و زمانی که چرخ از روی آن عبور می‌کند، دوباره به سمت عقب می‌رود. این حرکت نوسانی مولدی را به حرکت در می‌آورد که به نوبه خود برق لازم برای نیرودهی‌کردن چراغ‌های هشدار را تولید می‌کند.

 

پورقدرت و همکارانش جزئیات این فناوری‌ها را در Journal of Rail and Rapid Transit ارائه داده‌اند.



تاريخ : شنبه 10 مرداد 1394برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
End.jpg

دو، سه روزی است که اخباری مبنی بر سقوط یا مشاهده یک یا چند گوی آتشین در آسمان شهرها و روستاهای استان‌های البرز، قزوین، زنجان و همدان و حتی تهران به گوش می‌رسد.

 

 برخی از خبرگزاری ها و سایتهای خبری داخلی از مشاهده این گوی های آتشین یا آذرگوی ها در شهرهای کرج، زنجان، تاکستان، اشتهارد و .. خبر داده اند و حتی در گزارش های اولیه از خسارت شهابسنگ ها در مناطق مسکونی سخن گفته شده است. این اخبار اغلب با تصاویری نا مرتبط به موضوع نیز همراه شده اند تا مخاطبان هر چه بیشتر این شایعات و گزارش های غیرمستند را باور کنند.

 

محمد رحیمی، منجم آماتور و مدیر سایت آسمان پارس که در زمینه طراحی و توسعه سیستم‌های تصویربرداری از آسمان فعالیت دارد در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به این که برخی منجمان آماتور هم در شبکه های اجتماعی گزارش های اولیه مبنی بر مشاهده شهاب‌ها داشته اند که میتواند تاییدی بر وجود آذرگوی یا آذرگوی هایی در آسمان برخی مناطق باشد، اظهار داشت: در سالهای گذشته هم بارها چنین گزارش هایی توسط مردم اعلام می شد، ولی پس از بررسی های اولیه مشخص شده بود که منشا این نورها پرتاب های فضایی یا بازگشت مخازن موشک های سوخته در جو و یا مشاهده سیارات پر نور آسمان و حرکت هواپیما یا ایستگاه فضایی و ... بوده و وجود اشیا نورانی یا شهاب در آسمان منتفی می‌شد.

 

متاسفانه تنظیم اخبار توسط بسیاری از خبرگزاری های معتبر و غیرمعتبر داخلی چنان شتاب زده و معمولا برپایه حدس و گمان و شایعات مردمی استوار است که نمی‌تواند صحیح و بر مبنای اصول اولیه تنظیم اخبار درست باشد.

 

وی گفت: اگر کمی در اخبار اولیه دقت کنیم متوجه می شویم از دید علمی چنین اتفاقاتی در این وسعت و با این خسارت یک اتفاق بسیار مهم و با وسعت جهانی خواهد بود. اگر فرض را براین بگذاریم که چنین شهابسنگ هایی به ناگاه و در چند شهر ایران به زمین اصابت کرده و خساراتی بر جای گذاشته باشند، باید گفت تعداد آنها دیگر یکی دو تا نیست و احتمالا هزاران هزار هستند!

 

 

اگر کمی در اخبار اولیه دقت کنیم متوجه می شویم از دید علمی چنین اتفاقاتی در این وسعت و با این خسارت یک اتفاق بسیار مهم و با وسعت جهانی خواهد بود. اگر فرض را براین بگذاریم که چنین شهابسنگ هایی به ناگاه و در چند شهر ایران به زمین اصابت کرده و خساراتی بر جای گذاشته باشند، باید گفت تعداد آنها دیگر یکی دو تا نیست و احتمالا هزاران هزار هستند!

 

 

رحیمی خاطرنشان کرد: به دلیل ابعاد نسبتا کوچک شهاب سنگ‌ها، احتمال اصابت آنها به مناطق مسکونی بسیار اندک است و معمولا در مناطق بیابانی یا جنگل‌ها، کوهستانها، دریاها و اقیانوس ها سقوط می کنند. در صورت تایید این اخبار باید گفت آنها باید چنان وسعتی از نظر تعداد، اندازه و سرعت داشته باشند که علاوه بر این که از جو عبور کرده و سپرهای دفاعی طبیعی زمین را پشت سرگذاشته اند، بسیاری از آنها در مناطق سکونت انسان که نسبت بسیار کمتری از سطح زمین را شامل میشود سقوط کرده اند و باعث خسارت هم شده اند! این یعنی یک اتفاق مهم و جهانی که این همه رادار و رادیو تلسکوپ و دانشمند و موسسات تحقیقاتی مرتبط هیچ خبری از آن نداشته اند و به صورت ناگهانی بر سر مردم از بیجار تا اشتهارد نازل شده است!

 

وی با اشاره به انبوه اخبار برخی خبرگزاری ها و وب سایتهای خبری با تیترهایی از قبیل «خسارت شهاب سنگ از بیجار تا اشتهارد»، «سقوط شهاب‌سنگ در قزوین/ وسعت؛ از بیجار تا اشتهارد»، «سقوط شهاب سنگ در استان البرز تائید شد»، «مقصد نهایی میهمان ناخوانده آسمان ایران + فیلم و تصاویر»، «برخورد شهاب‌سنگ با زمین در قزوین و دو استان دیگر کشور + عکس» و «شایعه سقوط شهاب‌سنگ در حوالی میدان آزادی» گفت: کلمه خسارت مهمترین ویژگی خبری است که می توانست به این واقعه نسبت داده شود. اولین چیزی که پس از شنیدن خبر یک زلزله به ذهن انسان خطور می کند کلمه میزان خسارت و تلفات انسانی است. معادل همین موضوع را خبر نویسان چند خبر گزاری معتبر و غیر معتبر با تنظیم خبر و عنوان بندی که کردند به مخاطب عام و خاص دادند. حساب کنید این عنوان خبر وحشتناک را «خسارت شهاب سنگ از بیجار تا اشتهارد» که برخی خبرگزاری ها و به تبع آن بسیاری دیگر از سایتها و شبکه های اجتماعی و مردم دست به دست کردند. تفسیر این عنوان و محتوای خبری این است که هزاران هزار شهاب سنگ در حمله به زمین دامنه ای به وسعت چند استان ایران را در نوردیده و علاوه بر بیابان‌ها و کویرها و کوه و جنگل به مناطق مسکونی رسیده و «خسارت» که نمی‌دانیم چه میزان و چه ابعادی دارد داشته است!

 

 

 

 

 

نکته تاسف بار این است که علاوه بر این عناوین، بسیاری از خبرگزاری ها، همراه این خبرها تصاویر نامرتبط به موضوع را نیز به خورد خوانندگان حیرت زده خود داده اند. در تصاویری که یکی از خبرگزاری های صدا و سیما از این رویداد منتشر کرده یکی مربوط به عبور یک هواپیما و عکسهای بعدی مربوط به یک خبر قدیمی در خصوص نشت سوخت از مخزن یک موشک در کشورهای دیگر است.

 

رحیمی تصریح کرد: به فرض تایید صحت رصد این گوی های آتشین یا آذرگوی ها باید توجه داشت که وسعت جو زمین باعث می شود زمانی که ما در شهری در تهران شهاب یا منشایی نورانی را رصد می کنیم ممکن است در شهری در فاصله چند صد کیلومتری نیز آن را رصد کنیم. هر چه فاصله این نور از سطح زمین بیشتر باشد مطمئنا مردم بیشتری در شهر های بیشتری آن نور را می بینند. در نظر داشته باشیم اگر مردمی در شهر های زنجان، اشتهارد، نظر آباد و قزوین با چندین هزار کیلومتر وسعت ... هم زمان چنین نوری می‌بینند نشانه سقوط آن در آن شهرها نیست و شاید این شهاب یا شی نورانی صدها کیلومتر آن طرفتر به زمین اصابت کرده باشد و نباید در این شهرها دنبال آن گشت.

 

 

اگر مردمی در شهر های زنجان، اشتهارد، نظر آباد و قزوین با چندین هزار کیلومتر وسعت ... هم زمان چنین نوری می‌بینند نشانه سقوط آن در آن شهرها نیست و شاید این شهاب یا شی نورانی صدها کیلومتر آن طرفتر به زمین اصابت کرده باشد و نباید در این شهرها دنبال آن گشت

 

 

ماهنامه نجوم که در پی خبرهای ضد و نقیض اخیر مبنی بر مشاهده یا برخورد شهابسنگ در استان قزوین بررسیهایی در این زمینه انجام داده اعلام کرده طبق بررسی های صورت گرفته ردی از نور یک شی ناشناس بسیار پر نور که از سوی شاهدان عینی به یک شهاب بسیار پرنور تشبیه شده، حوالی ساعت 20:15 عصر پنجشنبه هشتم مرداد در شهرهای مختلف ایران دیده شده است. منجمان آماتور در شهرهایی همچون ارومیه، زنجان، تهران، کرج، ساری و حتی مشهد رد آن را که به یک آذرگوی بسیار پر نور شبیه بوده در افق مغرب در ارتفاع کمتر از چهل درجه از افق در حالیک ه ردی حدود بیست درجه از خود به جای گذاشته است مشاهده کرده اند.

 

حسین معافی، منجم آماتور ساکن ساری به نجوم گفته حدود ساعت 20:15 شهاب بسیار پر نوری را در افق مغرب در ارتفاع حدود 30 تا 40 درجه از افق دیده که روشنایی آن حدود دو برابر روشنایی سیاره زهره بود و در حد یک ثانیه ظهور کرده و خاموش شده است.

 

هاتف طباطبایی، منجم آماتور ساکن اردبیل هم گفته حوالی ساعت 20:15 پنجشنبه شهاب بسیار پر نوری را در افق مشرق دیده که از ارتفاع 40 درجه ظاهر شده و ظرف دو تا سه ثانیه با پیمودن ردی به طول 20 درجه مسیری از جهت جنوب به شمال را طی کرده و در ارتفاع 20 درجه ناپدید شده است.

 

در زنجان، اسدالله قمری‌نژاد که از منجمان و عکاسان نجومی کهنه کار در این استان است می‌گوید فرزندش این شهاب را در حالی که رنگش از آبی به سبز و زرد و قرمز تغییر پیدا می‌کرده در افق مغرب مشاهده کرده و دست آخر دیده است که به چند قطعه تبدیل شده است.

 

قمری نژاد موفق می‌شود در حالی که حدود 10 دقیقه از شهود شهاب بسیار پر نور گذشته بود، با گوشی تلفن همراه عکسی را از رد این جرم ناشناس در افق بگیرد که بسیار شبیه به رد شهاب است.

 

حامد پورخرسندی، عضو تحریریه ماهنامه نجوم و پژوهشگر شهاب سنگ شناسی در مرکز اروپایی مطالعات و آموزش علوم زمین در فرانسه می‌گوید پنجشنبه شب علاوه بر ایران یک شهاب درخشان با مشخصات تقریباً مشابه در آسمان برزیل و آرژانتین دیده شده که احتمال وابستگی آنها به یکدیگر را تبدیل به یکی از گزینه های منشا این شهاب می‌کند. با این حال هنوز مشخص نیست شهاب مزبور از چه نوعی بوده است.

 

تا به حال هیچ خبری مبنی بر پیدا شدن قطعاتی از شهاب سنگ احتمالی یا گودال برخوردی در ایران دریافت نشده و همچنین خبرهای اولیه مربوط به تأیید برخورد شهابسنگ به زمین در استان البرز و آسیب رسیدن به مردم و ساختمان ها در برخی شهرهای استان قزوین نیز از سوی رییس جمعیت هلال احمر این استان و دیگر مسوولان محلی تکذیب شده است.

 

ماهنامه نجوم از همه کسانی که شاهد این پدیده بوده‌اند، به ویژه از منجمان آماتور دعوت کرده گزارش‌های مشاهدات خود، به ویژه عکسها و فیلم‌های مربوط به این رویداد را به نشانی nojum@nojum.ir ارسال کنند. نجوم برای کمک به تنظیم بهتر گزارش‌ها پرسشنامه ای را هم تنظیم کرده که از اینجا قابل دسترسی است.

 

همچنین هر گونه اطلاعی مبنی بر پیدا شدن قطعات یا گودال برخوردی احتمالی از سقوط این شهابسنگ را با دفتر ماهنامه نجوم به شماره تلفن 88286934 و 88286932 در میان بگذارند.



تاريخ : شنبه 10 مرداد 1394برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

انجام یک ارایه بی‌نقص می‌تواند ذاتی باشد و یا با آموختن نکات مفیدی در این خصوص به شخصی تاثیرگذار هنگام صحبت کردن تبدیل شوید. حتما برای شما هم رخ داده است که گاهی در سمینار و یا ارایه‌ای خسته شوید و حتی به خواب فرو روید. دلایل این امر چیست؟ در دنیای تکنولوژی از استیو جابز به عنوان یکی از قوی‌ترین و تاثیرگذارترین مدیران به خصوص هنگام ارایه در کنفرانس‌های اپل، یاد می‌شود. به نحوی که خیلی از کارشناسان رشد اپل را مدیون معرفی‌های قوی و جذاب محصولات این شرکت توسط استیو جابز می‌دانند که بعد از وی توسط باقی مدیران دنیای فناوری ادامه یافته است. اما راز موفقیت این دسته افراد چیست؟

ارایه‌ی استیو جابز

سال‌ها پیش نالینی آمبادی، روان‌شناس مطرح دانشگاه هاروارد در زمینه عوامل موثر در تدریس صحیح تحقیقی انجام داد. وی آزمایشی در این خصوص ترتیبب داد بدین صورت که از اساتید هنگام تدریس فیلمی ضبط کرده و به صورت صامت برای گروهی پخش کند. سپس آن گروه به اساتید با توجه به حالات و حرکات فیزیکی، در خصوص تاثیر تدریس آن‌ها درصدی را تخصیص دهند.

با وجود این که آمبادی فقط امکان ضبط ۱۰ ثانیه‌ی صامت از هر استاد را داشت و به خاطر همین مشکل قصد داشت پروژه خود را رها کند، ولی با اصرار مشاورش پروژه را ادامه داد. گروه داوران در ۱۵ زمینه مختلف به روش تدریس اساتید نمره دادند. سپس آمبادی زمان کلیپ های صامت را به ۵ ثانیه کاهش داد و به گروهی دیگر از داوران نشان داد ولی نمرات همانند آزمایش قبلی بود. در نهایت نمرات داوران به کلیپ‌های ۲ ثانیه‌ای از اساتید نیز همانند آزمایشات قبلی بود. آمبادی به این نتیجه رسید که هیچ چیزی به اندازه حرکات اولیه ارایه دهنده، روی مخاطب تاثیر ندارد.

اما نتیجه‌ی دیگر آمبادی نیز بسیار باارزش بود. نظرات بینندگان کلیپ‌های ۲ ثانیه‌ای از اساتید در رابطه با قدرت بیان و ارایه مطلب به مخاطبان، دقیقا مشابه به نظرات دانشجویان همان استاد بود که طول یک ترم در کلاس‌های وی حاضر شده بودند.

تریشیا پریکت در دانشگاه تُلِدو آزمایش مشابهی را ترتیب داد. وی کلیپ‌های ۲۰ دقیقه‌ای از مصاحبه‌های شغلی را برای بررسی اهمیت موضوع دست دادن همه چیز است تهیه کرد. سپس وی کلیپ‌های ۱۵ ثانیه‌ای از لحظه ای که مصاحبه شونده در می‌زند، وارد اتاق می‌شود، با مصاحبه‌کننده دست می‌دهد و می‌نشیند را از فیلم‌های قبلی استخراج کرد. پریکت نیز همانند آمبادی کلیپ‌ها ۱۵ ثانیه‌ای را برای گروهی از افراد پخش کرد تا با همان معیار‌های مورد استفاده در کلیپ‌های ۲۰ دقیقه‌ای اقدام به نمره‌دهی کنند. نتایج بسیار جالب بود. نظر بیننده‌های این کلیپ‌های ۱۵ ثانیه‌ای بسیار نزدیک به مصاحبه کنندگان بود و آن‌ها توانستند از ۱۵ ثانیه‌ی ابتدایی نتیجه مصاحبه را حدس بزنند.

سوالی که اکنون پیش می‌‌آید این است که آیا حرکات و صحبت‌های اولیه به خوبی نشان‌دهنده شخصیت فرد هستند و یا به این دلیل بیشتر مورد توجه هستند که اولین برخورد شخص هستند؟ آیا نگاه اولیه ما آنقدر دقیق است که به شخصیت فرد موردنظر پی ببریم و یا فقط سعی داریم با اولین عوامل و برخوردها سریعا شخص مورد نظر را قضاوت کنیم؟

طی مطالعات اخیر مشخص شده است که برخورد‌های اولیه چندان هم دقیق نیستند. محققان این نگرش آدمی را خطای نسبت دادن بنیادی نامیده‌اند. نگرش فوق یک رفتار نادرست است زیرا نحوه رفتار یک شخص در شرایطی خاص، پیش‌بینی دقیقی از رفتار وی در شرایط متفاوت نخواهد بود. ما قویا شرایط موجود و تاثیر آن بر رفتار آدمی را نادیده می‌گیریم و به جای آن قضاوت خود را بر پایه اطلاعات بسیار محدودی بنا می‌کنیم.

با این شرایط به عنوان ارایه دهنده می‌توانیم از این مشکل نهایت استفاده را ببریم. زمانی که برای ارایه موضوعی به سمت جلوی سالن در حال حرکت هستیم و تمامی نگاه‌ها به سمت ما دوخته شده است، می‌توانیم از بعضی ابزار به نفع خود استفاده کنیم تا شرایط را تحت کنترل در بیاوریم. با ترفند‌های نحوه گفتاری، حرکتی و یا حتی لغتی می‌توانیم ذهن حضار را به تخیر در بیاوریم.

را‌ه‌های زیادی برای این امر موجود است که ما در این جا به چند نمونه اشاره می‌کنیم.

  • به سمت جلوی سالن با اعتماد به نفس فراوان حرکت کنید.
  • با سکوت‌های به جا و سنجیده شده ارایه خود را نظم دهید.
  • وزن خود را بر روی دو پا تقسیم کنید، صاف بایستید و در چشمان حضار نگاه کنید.
  • از سکوت موجود نهراسید و از‌ آن به عنوان بوم نقاشی استفاده کنید تا به بهترین نحو نقاشی خود را کامل کنید.
  • یکی از حضار در انتهای سالن را انتخاب کنید، به او نگاه کنید و ارایه خود را با اعتماد به نفس و رو به همان شخص شروع کنید.

     اما در ذیل به چند نمونه شروع ایده‌آل برای ارایه می‌پردازیم:

یک شرح‌حال ساده از موضوع ارایه را عنوان کنید

به عنوان مثال ست راجن سخنرانی خود در را رابطه با این موضوع که بازایابی محصولات صنعتی سخت‌تر از آن است که به بازایابان سپرده شود، را با این جمله شروع کرد:

بازایابی محصولات صنعتی سخت‌تر از آن است که به بازایابان سپرده شود.

خلاصه خوبی برای شروع ارایه بود. شما این طور فکر نمی‌کنید؟

از حضار سوال بپرسید

چند نفر از شما به این موضوع فکر کرده‌اید که وعده بعدی غذایی‌تان را از کجا تهیه خواهید کرد؟

سپس منتظر باشید دست‌ها بالا برود.

یک توضیح مختصر و مفید از مشکل به وجود آمده برای حضار بیان کنید

معمولا افراد در ارایه‌ها برای حل مشکلی اقدام به معرفی راه‌حل می‌کنند. معرفی این مشکل می‌تواند شروع خوبی باشد:

آقایان و خانم‌ها ما یک مشکل داریم. اطلاعات فروش ما در لپتاپ‌ فروشندگان قرار دارد و ما به آن‌ها دسترسی نداریم.

لحظاتی را برای حضار متصور شوید که مشکل رفع شده است

آرزو داشتم بودید و من را می‌دیدید. ارایه من تمام شده بود و حضار ایستاده مرا تشویق می‌کردند. رییس من جلو آمد و گفت این بهترین ارایه‌ای بود که تا بحال دیده بودم. تمامی زحمات من به ثمر نشسته بود و من شخص جدیدی شده بودم، آسوده خاطر، با اعتماد به نفس و مرکز توجه دیگران.

به نقاط مشترک خود و حضار اشاره کنید

من یک ارایه دهنده حرفه‌ای هستم و برای عملکرد خود حقوق می‌گیرم. شما هم به همین صورت با این تفاوت که عملکرد شما ۱ سال زمان می‌برد و عملکرد من ۱ ساعت. من روی صحنه می‌ایستم و شما پشت میزتان می‌نشینید، ولی هر دو حقوق می‌گیریم تا به بهترین نحو کار خود را انجام دهیم.

به یک بیانیه تکان‌دهنده اشاره کنید

هر ساعت در غزه یک کودک به واسطه شلیک موشک کشته می‌شود.

داستانی کوتاه و جذاب تعریف کنید

کیلومترها در دل جنگل، من و یکی از دوستان دوران کورکی‌ام تپه‌ای را یافتیم که مملو از درختان بلند ولی خشک بود.

قصه‌ای شخصی تعریف کنید

با یکی از دوستانم تماس گرفتم و منشی تلفنی وی جواب داد «متاسفانه حافظه پر است، خدانگهدار.» این مساله مرا به فکر وادار کرد که در حال حاضر مردم به قدری مشغله دارند که نه زمان، نه فضا و نه توانایی گوش دادن دارند.

از قدرت بیان بصری استفاده کنید

این یک قرص سیلیکون است که از یکی از موجودترین مواد روی زمین ساخته شده است، شن.

از نقل قول معروفی استفاده کنید

دست‌یابی به مهارت‌ها نیازمند محیطی آرام، فرصت کافی برای تمرین و بازخورد در رابطه با صحیح بودن افکار و اعمال، است.

دنیل کان‌مَن استاد روان‌شناسی دانشگاه پرینستون و برنده جایزه نوبل اقتصاد.

ارایه خود را با معمای فکری شروع کنید

ما همواره می‌خوانیم که میلیون‌ها حشره کشف نشده در جنگل‌های آمازون وجود دارد. اما من کاملا به واسطه تنوع موجودات که روبروی منزل من در نیوجرسی مرتبا ظاهر می‌شوند مستاصل شده‌ام. آن‌ها چه کسانی هستند، نامشان چیست و چرا اقدام به در زدن می‌کنند؟

از تمثیل استفاده کنید

صحبت در معرض عموم همانند تکه تکه کردن الوار است. شما باید ضربه را با دقت، تعادل کافی و به نقطه‌ای مشخص بزنید.

اگر شنوندگان اصرار به شناسایی در یک نگاه به واسطه ثانیه‌های اول صحبت ما دارند، علی‌رغم این که با این نگرش مخالف هستیم، اما بیایید از موارد بالا به سود خود کمک بگیریم تا از قضاوت شنوندگان در ثانیه‌های اولیه حداکثر بهره را ببریم. بیایید استاد صحبت‌های بدنی و جادوگر شروع احساسی باشیم. برای ارایه دهنده این یک اصل است، شروع خوب به معنی ارایه خوب است.



تاريخ : پنج شنبه 8 مرداد 1394برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

طبق اصل «پارِتو»، که به قانون 20-80 نیز معروف است، 80 درصد از نتایجی که در روز عاید ما می‌شود، تنها در گروی 20 درصد از فعالیت‌های روزانه ما است. اصل پارتو یک قاعده سرانگشتی رایج در تجارت است؛ برای مثال «80 درصد فروش‌ها مربوط به 20 درصد مشتریان است.» از لحاظ ریاضی اصل 20-80 از توزیع قانون توان با مجموعه پارامترهای ویژه پیروی می‌کند (این اصل همچنین با نام توزیع پارتو نیز شناخته می‌شود) و بسیاری از پدیده‌های طبیعی از این توزیع پیروی می‌کنند.

به‌گزارش پایگاه اینترنتی چیت‌شیت، با درنظر داشتن این اصل در ذهن، این امید وجود دارد که بتوان ساعات کاری اضافی روزانه را حذف کرد و با کمترین ساعت کاری، بیشترین راندمان را به دست آورد. این درواقع همان موضوع چالش برانگیزی است که «تیموتی فریس»، در کتاب خود با عنوان «4 ساعت کار در هفته»، مطرح کرده است. اگر شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که دارای شغلی با ساعات کاری تمام‌وقت و مرسوم هستید، قطعا کاهش ساعات کاری از 40 ساعت در هفته به تنها 4 ساعت، به مذاق رییس‌تان خوش نخواهد آمد. اما اگر ساعات کاری شما در هفته از 40 ساعت بیشتر است، شواهد مختلفی نشان می‌دهد که این ساعات کاری بیشتر الزاما به‌منزله راندمان و موفقیت بالا نیست.

این مساله به‌خصوص با درنظر گرفتن این حقیقت که ساعت‌های کاری طولانی در روز یا هفته بدون استراحت کافی شما را از پا در می‌آورد، اهمیت و معنای بیشتری پیدا می‌کند. با این وجود، فرهنگ کار طولانی در آمریکا و بسیاری از کشورها همچنان جاری و ساری است. در واقع این فرهنگ با پیشرفت تکنولوژی حتی تقویت هم شده؛ چراکه بسیاری از مردم کار خود را به خانه می‌برند و حتی ساعات استراحت و خواب خود را قربانی می‌کنند تا بیشتر کار کنند. طبق نظرسنجی‌های سال 2014 موسسه گالوپ، کارگران و کارمندان آمریکایی در هفته به طور میانگین 47 ساعت کار می‌کنند. 21 درصد از افرادی که از آنها نظرسنجی به‌عمل آمده، در هفته 50 تا 59 ساعت و 18 درصد آنها نیز بیش از 60 ساعت در هفته کار می‌کنند.

داده‌های دریافتی از سازمان همکاری‌های توسعه و اقتصادی (OECD) در سال 2013، نشان می‌دهد، رویه‌ای که درحال فراگیری در سطح جهان است این است که برای داشتن نیروهای کاری دارای بازدهی بیشتر، باید ساعات کاری را کاهش داد. مجله معتبر اکونومیست با انتشار نمودار ذیل به نقل از OECD، رابطه میان تولید ناخالص داخلی و ساعات کاری سالانه را نشان می‌دهد.

همچنین، مطالعه‌ای که «جان پنکاول» در سال 2014 انجام داده با قطعیت نشان می‌دهد که کاهش ساعات کاری می‌تواند به بازدهی بالاتر بینجامد. نکته جالب توجه و جذاب در مطالعه پنکاول این است که اطلاعات او داده‌های زمان جنگ جهانی اول را نیز دربر می‌گیرد. وی در مطالعه خود، اطلاعات مربوط به محققان کمیته سلامت کارگران انبارهای مهمات بریتانیا (HMWC) را بررسی کرده و تاثیر ساعات کاری هفتگی را بر میزان راندمان کاری مورد تحلیل قرار داده‌است.

با مشاهده این نمودار به‌راحتی می‌توان متوجه نقطه مشخصی شد که در آن راندمان کاری هفتگی شروع به افت می‌کند. پنکاول دریافته که در ساعات کاری هفتگی کمتر از 49 ساعت، تغییرات در بازدهی، به‌طور اساسی با تغییرات در میزان ساعات کاری متناسب است. بنابراین، در افرادی که بیش از 50 ساعت در هفته کار می‌کنند، نرخ بهره‌وری به شکل مضاعفی کاهش می‌یابد. به عبارت دیگر، کاهش ساعات کاری هفتگی از 55 ساعت به 50 ساعت، تاثیر حداقلی روی بهره‌وری هفتگی دارد. اما هرچه ساعات کاری در هفته افزایش می‌یابد، کاهش بهره‌وری نیز به‌طور فاحشی نمایان می‌شود. به‌عنوان مثال، میزان بهره‌وری در فردی که هفته‌ای 70 ساعت کار می‌کند، با بهره‌وری فردی که هفته‌ای 56 ساعت کار می‌کند، به شدت متفاوت است. بنابراین، افزودن 14 ساعت به کار هفتگی، تنها اتلاف وقت است.



تاريخ : پنج شنبه 8 مرداد 1394برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
  با وجود نام و لقب "رؤیای سرعت” یا VOS روی این ماشین لامبورگینی اوراکان، حتماً انتظار خواهید داشت که خودرو عملکردی فوق‌العاده داشته باشد. اما باید بگویم انتظارات شما برآورده نخواهد شد.

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

در واقع تنها بهبودی که در بخش فنی خودرو صورت گرفته، انتخاب بین دو سیستم اگزوز اسپرت می‌باشد. یکی نسخه VOS با قیمتی بالغ بر 6900 پوند و دیگری آکراپویک با قیمت 8900 پوند می‌باشند.

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

اگر بخواهیم منصفانه نگاه کنیم باید بگوییم که هورایان VOS یک آپشن خیلی خیلی کوچک دیگر هم دارد و آن فیلتر هوای اسپرت با قیمت 355 پوند است.

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

مابقی داستان مربوط می‌شود به ظاهر فریبنده ایتالیایی با قیمتی که باعث خنده شما می‌شود!

بال فیبر کربنی سپر جلو به ارزش 1590 پوند، آینه‌های فیبر کربنی 1290 پوند، فیبر کربن بکار رفته در عقب خودرو 2990 پوند، بال بادشکن عقب 7990 پوند، دستگیره‌های در فیبر کربنی 1390 پوند، گیره‌های در 749 پوند، دو نوع غربیلک فرمان با قیمت‌های 1290 و 1690 پوند، کانال‌های هوا از جنس فیبر کربن 1890 پوند، وسایل 1390 پوند، فریم‌های کنسول وسط 1290 پوند و درپوش باک بنزین 490 پوند.

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

به‌زودی قرار است اوراکان VOS بادگیر 9990 پوندی و رینگ‌های آلومینیومی جدیدی با قیمت 5900 پوند را در لیست آپشن ها قرار دهد.

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

اگر یک اوراکان دارید و می‌خواهید خودروی شما مثل نسخه داخل تصویر باشد باید 45000 پوند خرج کنید!

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS

نسخه گران‌قیمت لامبورگینی اوراکان VOS
 
 


تاريخ : پنج شنبه 8 مرداد 1394برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1437473671333_6.jpg

دانشمندان دانشگاه علم و فناوری چین دارویی برای مقابله با لخته خونی ارائه داده‌اند که مبتنی بر زهر مار است.

 

 مار Agkistrodon acutus در حیات وحش، به دلیل مرگبار بودنش مشهور است و افرادی که با این مار گزیده می‌شوند، پس از برداشتن چند قدم از پای در می‌آیند.

 

محققان از ویژگی‌های پزشکی زهر این مار آگاهی دارند. پروتئینی به نام agkisacutalin که در زهر این مار یافت می‌شود، نوعی مولفه ضدانعقاد کارآمد است و لخته‌های خونی عامل نارسایی قلبی و سکته را با عوارض جانبی اندک به حداقل می‌رساند. با این حال، این پروتئین در شکلی بسیار ایمن برای مصرف انسان‌ها ایزوله نشده است.

 

در تحقیق جدید، محققان ژن‌های مخمر Pichia pastoris را اصلاح کردند. این مخمر اغلب به عنوان ارگانیسم مدل برای آزمایش‌های ژنتیکی و حتی گاهی اوقات افزودنی غذایی به کار می‌رود. دانشمندان دو مورد از ژن‌های این مخمر را حذف و آن‌ها را با دو ژن مار جایگزین و این مخمر را در دمای اتاق با گلیسیرین تغذیه کردند.

 

پس از گذشت 18 ساعت، محققان متانول را به این مجموعه افزودند و این ماده، گلیسیرین را به پروتئین‌های ضدانعقاد خون موجود در زهر مار تبدیل کرد.

 

گرچه این مولفه ضدانعقاد خون زهرمار-محور هنوز در دسترس نیست، اما محققان امیدوارند به زودی آن را ارائه دهند.

 

جزئیات این دستاورد علمی در مجله Scientific Reports ارائه شده است.



تاريخ : پنج شنبه 8 مرداد 1394برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1436865904106_12.jpg

یکی از شرکای آژانس فضایی اروپا در حال طراحی رباتی با الهام از کاوشگر ExoMars است که جان کارگران بخش‌های خطرناک صنعت نفت و گاز را نجات خواهد داد.

 

 شرکت بین‌المللی GMV که یکی از شرکای آژانس فضایی اروپا است، در حال طراحی رباتی است که از آن در بخش صنعت نفت و گاز استفاده خواهد شد و این ربات با کاهش‌دادن خطرات انسانی جان افراد در این بخش را نجات خواهد داد.

 

ربات نهایی «سیستم رباتیک هوشمند گاز و نفت فلیپرمحور ATEX» یا Foxoris نام دارد و قرار است در رقابت «ربات خودکار برای سایت‌های نفت و گاز» (Argos) که توسط شرکت نفت و گاز Total برگزار می‌شود، شرکت کند.

 

این رقابت از ربات‌های حاضر می‌خواهد در محیط‌های بی‌نهایت خطرناک و در سایت تولید هیدروکربن، عملیات انجام دهند.

 

شرکت GMV هنگام تولید این ربات از تجارب توسعه کاوشگر آژانس فضایی اروپا به نام ExoMars و پروتکل‌های ارتباطاتی Meteron استفاده می‌کند.

 

ربات جدید دارای راهبری خودکار، حسگرهای گاز، میکروفون‌ها و تصویرگرهای حرارتی خواهد بود.

 

این حسگرها به Foxoris امکان شناسایی و مکانیابی نشت‌های گاز را می‌دهد و تشخیص می‌دهد آیا این نشت خطرناک است یا خیر.

 

در صورت شناسایی هر نوع ناهنجاری، ربات تعیین می‌کند که آیا به صدادرآوردن زنگ هشدار لازم است یا خیر.

 

این ربات باید قادر باشد در هر جایی در سایت تولید که انسان‌ها می‌توانند کار کنند، فعالیت داشته باشد.

 

ربات Foxoris باید با استفاده از هوش مصنوعی بتواند ارزش‌های ابزارآلات را بخواند و ضبط کند. در صورت وجود هر نوع ناهنجاری، ربات باید به اپراتور از راه دور هشدار دهد.



تاريخ : پنج شنبه 8 مرداد 1394برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 2262 2263 2264 2265 2266 ... 3356 صفحه بعد