1421738623227_1.jpg

تیمی از دانشمندان به رهبری دانشگاه ییل یکی از بزرگ‌ترین معماهای جهان یعنی دلیل حرکات ناگهانی صفحات تکتونیکی زیر سطح زمین را کشف کردند.

 

 این صفحات به طور معمول طی ده تا 100 میلیون سال حرکت می‌کنند، اما گاهی اوقات ناگهان شروع به حرکت می‌کنند. دانشمندان این موضوع را به دو دلیل نسبت داده‌اند: توده‌های پوسته‌ای ضخیم و دانه‌های (grains) معدنی ضعیف‌شده.

 

این اثرات به همراه یکدیگر، احتمالا حرکات نسبتا سریع صفحات تکتونیکی سراسر جهان از هاوایی تا شرق تیمور را توضیح می‌دهند. یکی از شاخصه‌های کره زمین داشتن صفحات تکتونیکی است و دانشمندان حاضر در این مطالعه تکامل صفحات تکتونیکی را توضیح دادند.

 

محققان پیش‌تر بر این باور بودند تمامی صفحات تکتونیکی زمین توسط صفحات فرورانشی کشیده می‌شوند که این موضوع از سنگین‌شدن لایه‌های مرزی فوقانی و سردتر موجود در سطح صخره‌ای زمین و غرق‌شدن آهسته آن‌ها در گوشته عمیق‌تر ناشی می‌شود. با این حال، چنین فرآیندی مسئول تغییرات ناگهانی صفحات تکتونیکی زمین نیست. برای رخداد این حرکات ناگهانی، قطعات صخره‌ای باید از صفحه‌هایشان جدا شده اما انجام این کار دشوار است زیرا آن‌ها باید برای جداشدن بیش از اندازه سرد و سفت باشند.

 

بر اساس تحقیقات دانشمندان دانشگاه ییل، مولفه‌های دیگری در این فرآیند نقش دارند. پوسته ضخیم قاره‌ها یا صفحات مرتفع اقیانوسی به داخل ناحیه فرورانش سر می‌خورند، آن را بالا می‌کشند و موجب شکستن قطعات صخره‌ای می‌شوند. این فرایند جدایی سپس با کوچک‌شدن دانه‌های معدنی موجود در قطعات صخره‌ای، تسریع یافته و منجر به تضعیف‌شدن سریع آن‌ها می‌شود. نتیجه حاصل، تغییر ناگهانی صفحات تکتونیکی به صورت افقی یا ضربه‌خوردن ناگهانی قاره‌هاست.

 

این یافته‌ها به دانشمندان در درک چگونگی تغییرکردن صفحات تکتونیکی در طول تاریخ زمین کمک می‌کند و دانش جامعه علمی در مورد تکامل سیاره زمین و همچنین بیوسفر و آب‌و‌هوای آن را افزایش می‌دهد.

 

دانشمندانی از دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس و دانشگاه لیون فرانسه در این تحقیق حضور داشتند و جزئیات آن در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم منتشر شده است.



تاريخ : چهار شنبه 1 بهمن 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1421765916427_gen1.bmp

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر این‌که برخلاف تصور رایج مبنی بر مقصر بودن چاقها در پرخوری، وجود برخی ژن‌ها در این افراد باعث می‌شود که اراده پرهیز از خوردن از آن‌ها

و امکان پیشگیری از چاقی گرفته شود، از شناسایی دو ژن‌ مرتبط با پرخوری‌ در دو خانواده ایرانی خبر داد. دکتر ملک زاده که در اندیشگان سیاست گذاری در علوم و پژوهش‌های بنیادی در پژوهشگاه دانش های بنیادی سخن می‌گفت اظهار کرد: حداقل 75 درصد ایرانیان در معرض چاقی و سندروم متابولیک هستند که علت اصلی آن پرخوری و کم تحرکی است. از سوی دیگر 35 درصد کسانی که در ایران سکته می‌کنند سندروم متابولیک دارند. پزشکان معمولا در مواجهه با افراد چاق، آن‌ها را به خوردن کمتر تشویق و به واسطه پرخوری سرزنش می‌کنند در حالی که طبق بررسی‌های جدید، پرخوری عمدتا منشأ ژنتیکی دارد و این امید وجود دارد که با شناسایی و مهار این ژن‌ها بتوان با پدیده چاقی که منشأ بسیاری از بیماری ها و موارد مرگ و میر است، مبارزه کرد.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران که با همکاری گروهی از محققان در ایران و آمریکا با بررسی دو خانواده ایرانی موفق به کشف ژن‌های مرتبط با چاقی شده است، تصریح کرد: در یکی از این خانواده‌ها که ساکن فارس هستند، حدود نیمی از افراد در سنین زیر 50 سال در اثر ابتلا به سندروم متابولیک سکته کرده و فوت می‌کنند. با آزمایش خون اعضای این خانواده موفق به شناسایی یک ژن عامل پرخوری شدیم که زمینه ساز ابتلا به سندروم متابولیک و سکته است.

 

 

 

ملک‌زاده تصریح کرد:‌ با بررسی یک خانواده دیگر ایرانی با همکاری دانشگاه ییل آمریکا ژن دیگری را برای اولین بار در دنیا شناسایی کردیم که با این عارضه در ارتباط است.

 

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این‌که احتمالا 10، 12 ژن دیگر مرتبط با پرخوری نیز وجود دارد اظهار کرد: امیدواریم با شناسایی ژن‌های بیشتر در نهایت بتوانیم دارویی بسازیم که با مهار این ژن‌ها از ولع پرخوری و بروز چاقی جلوگیری کند.



تاريخ : چهار شنبه 1 بهمن 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

همین شهدای برجسته‌ی دنیای اسلام، همین شهید عزیزی که به وسیله‌ صهیونیست ها به شهادت رسید، اینها افتخار می کردند که بچه‌های امام اند؛ خودشان را فرزند امام می دانستند. این شهید حاج عماد، خودش را فرزند امام می دانست.۱۳۸۶/۱۱/۲۸

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، پایگاه اطلاع ‌رسانی KHAMENEI.IR تصویری از شهید جهاد مغنیه فرزند سردار شهید حاج عماد مغنیه  در دیدار با حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای را منتشر کرد.

جهاد مغنیه در محضر مقام معظم رهبری

جهاد مغنیه در محضر مقام معظم رهبری

 

 



تاريخ : سه شنبه 30 دی 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

جمهوری اسلامی ایران با در اختیار داشتن انواع پهپادها با کارکردهای مختلف، جزو برترین کشورهای جهان در حوزه ساخت و تولید پهپادهای نظامی و غیرنظامی محسوب می‌شود.

شاید اولین سری از پهپادهای ایرانی را بتوان نمونه اولیه پهپاد مهاجر 1 نامید. این پهپاد بنابر نیاز کشورمان برای دستیابی به اطلاعات دشمن، در دوران جنگ تحمیلی توسط متخصصان ایرانی ساخته و رونمایی شد و توانست کمک قابل توجهی به نیروهای کشورمان در دستیابی به اطلاعات محرمانه یگان‌های ارتش بعثی کند.

اما پس از پایان جنگ، صنایع هوایی کشورمان در وزارت دفاع دست به کار شد و نمونه‌های مختلفی از پهپادها با قابلیت‌های متفاوت را تولید و در اختیار یگان‌های ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گذاشت. در این میان، خانواده پهپادهای مهاجر با داشتن چندین عضو، پرجمعیت‌ترین خانواده پهپادی ایران محسوب می‌شود.


پهپاد مهاجر 2 نوین + ویژگی‌‌ها

علاوه بر این، خانواده پهپادهای ابابیل، پهپادهای یسیر (دارای نمونه انتحاری)، شاهد، فطرس، حماسه، سفره‌ماهی و . . .، امروزه خانواده بزرگ و متنوع پهپادهای ایرانی را تشکیل می‌دهند.

اما این همه پهپاد با قابلیت‌های متنوع و گوناگون، نیازمند نیروهای متخصص برای هدایت و ناوبری نیز هست که در این زمینه، سازمان صنایع هوایی کشورمان اخیراً یک سیمیلاتور پهپادی برای آموزش هدایت‌گران جوان پرنده‌های بدون سرنشین رونمایی کرد تا آموزش هدایت‌گران تازه‌کار پهپادهای ایرانی به صورت مجازی صورت بگیرد.

اما این پایان کار آموزشی برای هدایت‌گران تازه کار پهپادهای ایرانی نبود، چرا که علاوه بر آموزش هدایت‌گری، باید آموزش عینی و واقعی‌تری هم برای هدایت‌گران درنظر گرفته می‌شد تا در زمان هدایت پهپادها، "اشتباه احتمالی هدایت‌گران" منجر به آسیب‌دیدن پهپاد و صرف‌ هزینه زیاد برای تعمیر آن پرنده، نشود.


پهپاد فطرس

نکته اینکه، چون پهپادها در هنگام پرواز، بسیار هواپیماهای چابک و تیزی هستند و هدایت‌گر این نوع از پرنده‌ها چون برای اولین بار است که آن پرنده را به پرواز درمی‌آورند لذا علی‌رغم گذراندن دوره‌های مختلف و حتی آموزش در شبیه‌ساز مجازی پرواز، ممکن است تسلط کامل به نوع هدایت و کنترل پرنده بی‌سرنشین در فضای واقعی نداشته باشند.

از این رو، متخصصان کشورمان اقدام به طراحی یک استند شبیه‌ساز پروازی در تونل باد کرده‌اند تا هدایت‌گران پرنده‌های بدون سرنشین قبل از اینکه پهپادهایشان را تست پروازی در فضای واقعی کنند، یک دوره آموزش پروازی در تونل باد را هم بگذرانند تا به طور کامل بر تمام سیستم‌ها و سامانه‌های هدایت و ناوبری این پرنده‌ها تسلط یابند و پس از گذراندن این دوره و در گذراندن دوره های پروازی، دیگر اشتباه هدایت‌کننده منجر به سقوط پهپاد یا حتی آسیب‌خوردن به پرنده نشده و هزینه اضافی برای یگان پهپادی به وجود نیاید.

 

این نوع از شبیه‌سازها، برای نخستن بار است که در ایران و توسط متخصصان کشورمان ساخته شده و حالا ایران و چند کشور دیگر در جهان جزو دارندگان این تکنولوژی محسوب می‌شوند.



تاريخ : سه شنبه 30 دی 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1421671966260_4.jpg

اخترشناسان استرالیایی موفق به رصد پدیده عجیبی موسوم به انفجار رادیویی سریع در فاصله 5.5 میلیارد سال نوری از زمین برای نخستین بار شدند.

 

 این انفجار کیهانی بسیار کوتاه شامل جرقه سریع امواج رادیویی از یک منبع ناشناخته در فضا بود.

 

در طی چند سال گذشته اخترشناسان موفق به رصد پدیده جدیدی شدند که شامل انفجار سریع امواج رادیویی است که در مدت چند میلی‌ثانیه روی می‌دهد؛ این پدیده نخستین‌بار در سال 2007 با استفاده از تلسکوپ رادیویی پارکیز (Parkes) در شرق استرالیا رصد شد.

 

پس از آن شش انفجار دیگر در داده‌های تلسکوپ پارکیز و هفت انفجار نیز در داده‌های تلسکوپ آرسیبو (Arecibo) در پورتوریکو مشاهده شدند.

 

اخترشناسان هیچگاه موفق به رصد مستقیم این انفجارها نشده بودند؛ اما گروهی از اخترشناسان در دانشگاه فناوری سوینبرن در استرالیا روش جدیدی را ابداع کردند که امکان شناسایی آنی انفجارهای امواج رادیویی را فراهم می‌کند.

 

محققان با استفاده از تلسکوپ پارکیز موفق به رصد یک انفجار سریع امواج رادیویی در فاصله 5.5 میلیارد سال نوری از زمین شدند.

 

سایر تلسکوپ‌های زمینی و فضایی باتوجه به موقعیت این انفجار، آماده انجام رصد در طول موج‌های دیگر شدند؛ با استفاده از تلسکوپ فضایی سوئیفت، نور در منطقه اشعه ایکس مشاهده شد و دو منبع اشعه ایکس در این موقعیت شناسایی شدند؛ دو منبع اشعه ایکس با استفاده از تلسکوپ نوری Nordic بررسی شدند و در نهایت محققان موفق به شناسایی دو کوازار شدند که می‌توان گفت سیاهچاله‌های فعال هستند.

 

نتایج این تحقیق در مجله Royal Astronomical Society منتشر شد.



تاريخ : سه شنبه 30 دی 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1419059432089_1.jpg

یک شرکت هلندی به نام SpaceLife لباس فضایی ارائه داده‌ که شباهت زیادی به لباس‌هایی دارد که فضانوردان در سفرهای ماه به تن کرده‌اند.

 

 تقریبا هر فردی در زندگی‌اش به سفرهای فضایی علاقه‌مند می‌شود اما در حال حاضر انجام چنین ماجراجویی‌هایی برای همگان امکان‌پذیر نیست. با این حال، افراد می‌توانند دست کم لباس فضایی خریداری کنند که شبیه به لباس‌هایی باشد که فضانوردان به تن می‌کنند.

 

دانشمندان نوعی لباس به نام «کت زندگی فضایی» (SpaceLife Jacket) تولید کرده‌اند که به لباس‌های فضایی سنتی شباهت دارد.

 

بخش بیرونی این کت از «فیبر پیراهنی و تری‌لوبال نایلونی 210D» تولید شده که منعکس‌کننده نور و ضدآب است، در حالی که بخش‌های درونی آن از نوعی نئوپرن (نوعی پارچه لاستیکی مصنوعی) تولید شده‌ که دوام و ارتجاع‌پذیری بالایی را صرف‌نظر از شرایط ارائه می‌دهد.

 

با این حال، یکی از نکات جالب‌توجه کت جدید جنبه‌ای است که در لباس‌های استاندارد فضانوردان به کار نرفته است. در این کت، بلندگوهایی تعبیه شده‌اند که از طریق بلوتوث گوشی هوشمند کنترل می‌شوند و کاربر با استفاده از آن‌ها می‌تواند موسیقی گوش دهد. همچنین میکروفونی در این لباس جاسازی شده که کاربر را قادر به برقراری تماس با محیط بیرونش می‌کند.

 

طراحی قابل‌توجه، مواد گران‌قیمت و سیستم شنیداری یکپارچه‌شده در این لباس بدین معناست که چنین محصولی ارزان نیست. «کت زندگی فضایی» قرار است امسال ارائه شود و بهای آن 1840 دلار خواهد بود.



تاريخ : سه شنبه 30 دی 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1421668251775_3.jpg

آژانس فضایی اروپا (ESA) سرانجام موافقت خود را برای پرتاب هواپیمای فضایی بدون سرنشین IXV در زمان پیش‌بینی شده اعلام کرد.

 

 پیش از این قرار شده بود که هواپیمای فضایی IXV در ماه نوامبر 2014 به مدار زمین پرتاب شود، اما بدلیل نگرانی‌هایی درخصوص مسیر پروازی، آژانس فضایی اروپا با انجام این آزمایش موافقت نکرد و پرتاب به تاریخ 11 فوریه (22 بهمن) موکول شد.

 

آژانس فضایی اروپا (ESA) پس از بررسی دقیق مسیر پروازی، سرانجام تأییدیه نهایی برای پرتاب این فضاپیما در تاریخ 11 فوریه را صادر کرد.

 

موشک وگا حامل هواپیمای فضایی IXV از مرکز فضایی گویان فرانسه در نزدیکی شهر کورو در آمریکای جنوبی به فضا پرتاب خواهد شد.

 

این فضاپیما در ابعاد یک خودور و به وزن دو هزار کیلوگرم، در مدت 100 دقیقه پرواز به ارتفاع 420 کیلومتری بالای زمین خواهد رسید و مسیر پرواز آن در ایستگاه‌های زمینی در آفریقا و جزیره کریباتی در اقیانوس آرام کنترل خواهد شد؛ فضاپیما در نهایت با سرعت 7.5 کیلومتر بر ثانیه وارد جو زمین شده و با چتر نجات در اقیانوس آرام فرود خواهد آمد.

 

پروژه هواپیمای فضایی IXV آژانس فضایی اروپا (ESA) با بودجه 190 میلیون دلاری و در مدت زمان پنج سال تکمیل شد؛ هدف از اجرای این طرح، ساخت فضاپیمایی با قابلیت استفاده مجدد برای انتقال و بازگرداندن فضانوردان از ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS)‌ عنوان شده است.



تاريخ : سه شنبه 30 دی 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1421736655065_4.jpg

موسس میلیاردر شرکتهای تسلا موتورز و اسپیس‌ایکس اخیرا پروژه جدیدی را با هدف ساخت یک سیستم ماهواره‌ای برای ارائه اینترنت پر سرعت در سراسر سیاره زمین ارائه کرده و هدف نهایی آن را، ارسال اینترنت به فضا عنوان کرده است.

 

 این خبر که در زمان افتتاح دفتر جدید شرکت اسپیس‌ایکس در سیاتل منتشر شد، برنامه‌های جدید این شرکت را برای ارسال صدها ماهواره به ارتفاع 1207 کیلومتری مدار زمین آشکار کرد که بسیار نزدیکتر از مدار کنونی ماهواره‌های ارتباطی در ارتفاع 35 هزار و 405 کیلومتری خواهند بود.

 

هدف از این طرح، تسریع جریان داده و انتقال اینترنت پر سرعت به بیش از سه میلیارد انسان روی زمین است که دسترسی نامطلوبی به اینترنت دارند.

 

شرکت گوگل نیز از برنامه‌های خود برای سرمایه‌گذاری در این طرح جاه‌طلبانه خبر داده است. گوگل هم‌اکنون در حال تولید بالن‌های ارتفاع بالا برای ارائه دسترسی آسان به اینترنت به مناطق دورافتاده است.

 

این قرارداد می‌تواند به اسپیس‌ایکس در تولید ماهواره‌هایی کمک کند که می‌توانند اینترنت ارزان را به سراسر جهان و به افرادی که به آن دسترسی ندارند، ارائه کنند.

 

اگرچه قیمت و شرایط قرارداد بین گوگل و اسپیس‌ایکس اعلام نشده، برخی از موافقت گوگل با قیمت 10 میلیارد دلار خبر داده‌اند.

 

باورها بر این است که شرکت گوگل در حال برنامه‌ریزی برای پرتاب ناوگانی از 180 ماهواره برای ارائه اینترنت به 4.8 میلیارد نفری است که به آن دسترسی ندارند.

 

هزینه برآوردشده این شرکت برای فناوری مذکور حدود یک میلیارد دلار است که همچنین در حال کار برای استفاده از بالن‌ها و پهپاد‌ها به منظور ارائه این خدمت است.

 

پروژه Loon شرکت گوگل قصد دارد بالن‌های ارتفاع بالا را برای ارائه خدمات باند پهن به مناطق دورافتاده‌ای که از آن‌ها عبور می‌کنند، به فضا پرتاب کند.

 

این بالن‌های هلیومی تا قطر 15 متری باد شده و با خود فرستنده‌هایی را حمل می‌کنند که می‌توانند اینترنت نسل سوم (3G) را به مناطق دورافتاده ارائه کنند.

 

گوگل همچنین در ماه آوریل شرکت Titan Aerospace را که در کار ساخت پهپادهای خورشیدی برای ارائه ارتباط مشابه است، خریداری کرده بود.

 

اخبار جدید پس از ادعای الون ماسک در مورد قابلیت ارسال اینترنت به فضا منتشر شد. وی قصد دارد شبکه اینترنت دومی را در فضا بسازد که در آینده به ساکنان مریخ اجازه اتصال به اینترنت را خواهد داد.

 

در حال حاضر هنوز نامی برای این سرمایه‌گذاری بلندپروازانه فضایی انتخاب نشده، اما در صورت راه‌اندازی می‌تواند خدمات اینترنتی در زمین را نیز سرعت بخشد.



تاريخ : سه شنبه 30 دی 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1421743581758_269.jpg

محققان هندی موفق به تولید جایگزین بالقوه‌ای برای مورفین شده‌اند که در عین تسکین درد، با عوارض جانبی مانند اعتیاد‌آوری همراه نیست.

 

 مورفین محصول فرعی تریاک است که از گیاه خشخاش استخراج می‌شود؛ مورفین بعنوان یک مسکن بسیار قوی با اتصال به بخش مخدر گیرنده‌های مغزی، به تسکین دردهای مزمن بویژه دردهای مرتبط با سرطان کمک می‌کند.

 

مورفین به اشکال مختلف تزریقی با قرص عرضه می‌شود، اما سوء مصرف آن با خطرات جدی همراه بوده و می‌تواند مشکلات تنفسی ایجاد کند.

 

محققان موسسه زیست‌شناسی شیمی CSIR هند موفق به تولید جایگزین جدیدی برای مورفین شده‌اند.

 

این ترکیب استخراج شده از گیاه، ibogaine نام دارد که در آفریقا بعنوان داروی مسکن مصرف شده و از خواص ضد اعتیاد‌آوری برخوردار است، اما در برخی موارد با واکنش‌های توهم‌زا (روانگردان) همراه است.

 

محققان مسکن جدید را بصورت دوز 40mg/kg بر روی موش‌ها مورد آزمایش قرار دادند که حالت مسکن بیش از 50 دقیقه در بدن دوام داشت؛ زمانیکه موش‌ها با دوز مورفین 10mg/kg درمان شدند، دوره تسکین به 45 دقیقه کاهش پیدا کرد.

 

محققان قصد دارند در فاز بعدی آزمایش بالینی مسکن ibogaine، اثربخشی این دارو را بر روی حیوانات بزرگتر مورد بررسی قرار دهند.

 

نتایج این تحقیق در مجله Bio-organic and Medicinal Chemistry منتشر شد.



تاريخ : سه شنبه 30 دی 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1421592227908_4.jpg

یک طرح مفهومی به نام «کنکورد تونلی جهان» در انگلیس رونمایی شده که در صورت به واقعیت پیوستن، می‌تواند سفر سریع‌السیر بین قاره‌ای با قطار را به واقعیت تبدیل کند.

 

 ایده سیستم حمل‌ونقل آینده در رقابتی مطرح شد که در تلاش برای ارتقای تجارت بین منچستر و نیویورک برپا شده بود.

 

این طرح که به سمع موسسه تحقیقات سیاستگذاری عمومی شمال (IPPR North)، اتاق فکر شمال انگلستان رسیده، مدعی است که قابلیت‌های فناورانه می‌تواند رویای سفر بین قاره‌ای با قطار را به واقعیت تبدیل کرده و اقتصاد را در شمال انگلستان دگرگون کند.

 

قطار مذکور در درون یک لوله زیرزمینی در اقیانوس اطلس قرار خواهد گرفت که در خلأ کامل حرکت خواهد کرد.

 

به گفته سیمون هورتون، محقق جوانی که این ایده را با همکارانش ارائه کرده، این قطار بوسیله آهن‌رباهای الکتریکی در میان هوا معلق خواهد بود. این امر باعث کاهش علل اصطکاک شده و سفر آرام با سرعتهای زیاد را ارائه می‌دهد.

 

بر اساس محاسبات الون ماسک که ایده اولیه سفر قطار از میان لوله خلاء را برای اولین بار طرح کرده بود، سفر از منچستر تا نیویورک با حداقل سرعت 1287 کیلومتر در ساعت و طی مدت چهار ساعت قابل دستیابی است.

 

پل باتی، یکی دیگر از ورودی‌های زیر 25 سال این رقابت یک «هایپرلوپ شمالی» را ارائه کرده که شباهت زیادی به طرحهای الون ماسک برای قطار خلاء هایپرلوپ دارد اما نسخه شمال انگلستان بجای اتصال لس‌آنجلس به سان‌فرانسیسکو، فرودگاهها را به مراکز شهر متصل می‌کند.

 

طرح انگلیسی همچنین به مفهوم تونل خلأ ماسک افزوده و پروانه‌ای را به جلوی قطار برای فرستادن هرگونه مقاومت هوایی باقیمانده به سمت عقب اضافه کرده است.

 

طبق این طرحها، شهرهایی مانند منچستر می‌توانند تغییرات آینده‌نگرانه‌ای را در سیستم‌های حمل‌ونقل خود شاهد باشند.

 

بخشهایی از جاده با پنلهای خورشیدی برای تولید نیروی راه‌آهن ملی جایگزین خواهند شد. همچنین می‌توان برق را توسط فناوری شکار انرژی برای تبدیل انرژی صدا به برق به منظور تامین نیروی خودروهای الکتریکی تولید کرد.

 

در یک نسخه آینده‌نگرانه دیگر، جاده‌های منطقه به فناوری جمع‌آوری باد مجهز خواهد شد که می‌تواند انرژی باد را برق تبدیل کرده و آن را توسط ایستگاههای شارژ در اختیار خودروهای الکتریکی قرار دهد.

 

بر اساس اعلام اتاق فکر IPPR North، سیستم حمل‌ونقل می‌تواند فوایدی مانند کاهش تکیه بر سوخت‌های فسیلی و در دسترس قرار گرفتن انرژی تجدیدپذیر داشته باشد.



تاريخ : سه شنبه 30 دی 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 2368 2369 2370 2371 2372 ... 3356 صفحه بعد