برخلاف سال‌های گذشته که گوگل محصولات جدید خود را در کنفرانس‌های خبری معرفی می‌کرد، این بار تصمیم گرفت تا این دستگاه‌ها را به‌صورت آنلاین معرفی کند.

نکسوس‌های گوگل همیشه با سخت‌افزاری قدرتمند و با قیمتی پایین‌تر از حد معمول وارد بازار می‌شده‌اند و به همین دلیل توانسته بودند تا طرفداران بسیاری را جذب خود کنند.

گوگل با معرفی نکسوس 6 نشان داد که تصمیم دارد این استراتژی را تغییر دهد و برای همین این دستگاه را با قیمتی بالاتر از نکسوس‌های قبلی وارد بازار خواهد کرد.

نکسوس 6 با جدیدترین و قوی‌ترین سخت‌افزار بازار ساخته می‌شود و به همین دلیل افزایش قیمت آن چندان غیرمنتظره نیست. به نظر می‌آید که گوگل تصمیم دارد تا سری نکسوس را وارد بازار رقابت با جدیدترین محصولات سایر شرکت‌ها کند.

نکسوس 6 با صفحه‌نمایشی 5.96 اینچی به رزولوشن 1440p مجهز است و تراکم پیکسل آن نیز 493 ppi است. این اعداد صفحه‌نمایش این دستگاه را در کنار محصولاتی همانند Note 4  و ال‌جی G3 قرار می‌دهد.

 

 

نکسوس 6 علاوه بر صفحه‌نمایشی عالی به سخت‌افزاری بسیار قدرتمند نیز مجهز است که شامل پردازنده مرکزی 2.7 گیگاهرتزی اسنپ دراگون 805، پردازنده گرافیکی آدرنو 420 و یک باتری 32220 میلی‌آمپری مجهز است. بر اساس اطلاعات منتشرشده این باتری می‌تواند به مدت 24 ساعت صحبت کردن یا 300 ساعت حالت استندبای گوشی را روشن نگه دارد. همانند نسخه قبلی نکسوس، این مدل نیز قابلیت شارژ بی‌سیم را دارا است و می‌تواند با 15 دقیقه شارژ، 6 ساعت به کار بپردازد.

نکسوس جدید به دوربینی 13 مگاپیکسلی مجهز است و از دو فلش مجزا نیز بهره می‌برد.

حافظه موقت یا رم این دستگاه نیز 3 گیگابایت است که برابر با سایر رقبای اندرویدی در بازار است.

قیمت نکسوس 5 هنگامی ورود به بازار از 350 دلار آغاز می‌شد که نسبت به بسیاری از سایر محصولات آندرویدی ارزان‌تر بود. گوگل این بار با افزایش قدرت گوشی خود قیمت آن را نیز افزایش داده است و نسخه 32 گیگابایتی را با قیمت 649 دلار و نسخه 64 گیگابایتی را با قیمت 699 دلار وارد بازار خواهد کرد.

گوگل خود در زمینه تولید سخت‌افزار به‌صورت مستقیم فعال نیست و مسئولیت تولید نکسوس‌هایش را به شرکت‌های مختلفی واگذار می‌کند. این مسئولیت سال گذشته بر عهده شرکت آل جی بود ولی امسال شرکت موتورولا نکسوس جدید را تولید خواهد کرد.

نکسوس 6 اولین تلفن همراهی خواهد بود که با نسخه جدید سیستم‌عامل اندروید Lollipop  یا اندروید 5 وارد بازار خواهد شد. 

 

 

 

 

 

 

 

اندروید جدید با تغییرات بسیاری در بخش ظاهری مواجه شده است و قرار است تا رابط کاربری را ساده‌تر و بهینه‌تر از قبل کند. این سیستم‌عامل به فنّاوری جدید مجهز شده است که به برنامه نویسان اجازه می‌دهد تا میزان مصرف برنامه‌هایشان را به شکل بهتری کنترل کنند. این ویژگی می‌تواند به‌شدت میزان مصرف باتری دستگاه را بهبود بخشد.

درنهایت برای اینکه بتوانیم به‌صورت دقیق در مورد این دستگاه قضاوت کنیم باید منتظر ورود آن به بازار باشیم تا از عملکرد آن را به‌صورت دقیق تحت بررسی قرار دهیم.

نسخه‌های قبلی نکسوس توانسته بودند با استفاده از قیمت پایین و کیفیتی بالا به فروش خوبی در بازار دست یابند. اکنون باید دید که آیا نکسوس 6 با افزایش قیمتی چشمگیر می‌تواند به موفقیت گذشته دست یابد یا خیر.

 

 

 





 

 
 


تاريخ : یک شنبه 27 مهر 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1413630933768_169.JPG

اخترشناسان انگلیسی از کشف احتمالی ذره زیراتمی آکسیون خبر می‌دهند که می‌تواند به معنای مشاهده مستقیم ماده تاریک باشد.

 

 ذره زیراتمی آکسیون (Axion) یکی از گریزان‌ترین ذرات تشکیل‌دهنده ماده تاریک عنوان می‌شود.

 

پروفسور «جورج فریزر» استاد فقید دانشگاه لستر در تحقیقات خود عنوان کرد که ماده تاریک نوعی جرم نامرئی از یک منشأ ناشناخته است که بطور مستقیم با تلسکوپ قابل مشاهده نیست، اما اثر گرانشی آن بر مواد معمولی و بر نور قابل تشخیص هستند.

 

در این مطالعه گسترده، کل داده‌های 15 ساله تلسکوپ فضایی اشعه‌ایکس XMM-Newton متعلق به آژانس فضایی اروپا (ESA) مورد بررسی قرار گرفت و نتایج بدست آمده می‌تواند به معنای مشاهده مستقیم ماده تاریک باشد.

 

چیزی که محققان دانشگاه لستر موفق به کشف آن شدند، ردی از ذرات آکسیون‌ در حال حرکت از خورشید بسمت زمین است.

 

به گفته محققان، ذره زیراتمی آکسیون بعنوان ذره احتمالی تشکیل‌دهنده ماده تاریک، از خورشید بسمت زمین حرکت کرده و در میدان مغناطیسی زمین به پرتوهای ایکس تبدیل می‌شود.

 

بر اساس نتایج بدست آمده این فرضیه مطرح می‌شود که ماده تاریک می‌تواند در هسته ستارگانی مانند خورشید تولید شود.

 

نتایج این مطالعه در مجله Royal Astronomical Society منتشر شد.



تاريخ : یک شنبه 27 مهر 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1413622771397_7.jpg

وینکوینگ یان و ویکتوریا هو از دانشگاه کالیفرنیا در برکلی، هدفون جدید و مبتکرانه‌ای را با صفحه LED شفاف و گوش‌های گربه‌ای ابداع کرده‌اند که برای تمامی جوانان دنیا ارائه شده است.

 

 نیروی هدفون Axent Wear بدون هیچ سخت‌افزار خاصی و با قابلیت بالا تامین می‌شود. این هدفون با استاندارد اندازه گوش تطبیق شده و دارای لایه‌های هدفون نرم به همراه جک 3.5 میلیمتری و دارای میکروفون و شارژر USB است. این فناوری فاقد بلوتوث و یا قابلیت بی‌سیم بوده، اما جک آن در صورت آسیب‌دیدگی، قابلیت تعویض دارد.

 

بلندگوهای بیرونی هدفون دارای LED شفاف بوده که با رنگ‌های مختلف قابل دسترس است. این LEDها، هدفون را روشن می‌کنند و گوشی‌های گربه‌ای عملکردی دو برابر برای بلندگوی بیرونی دارند. هم هدفون داخلی و هم بیرونی با درایور 40 میلیمتری و گیرنده‌ای با برد 20 مگاهرتز تا 20 کیلو هرتز تجهیز شده‌اند.



تاريخ : یک شنبه 27 مهر 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1413635311463_172.JPG

 

محققان شرکت ژاپنی هوندا از نسخه جدید ربات «آسیمو» با قابلیت راه رفتن، دویدن، بالا رفتن از پله و بازی فوتبال رونمایی کردند.

  شرکت هوندا پروژه طراحی ربات‌ را در سال 1986 با ساخت ربات EO آغاز کرد و همزمان با برگزاری کنفرانس وایرد در لندن، جدیدترین نسخه ربات آسیمو نیز مهارت‌های مختلف خود را به نمایش گذاشت.

 

ربات آسیمو (Asimo) با 1.3 متر قد، دارای 34 موتور است که انجام حرکات مختلف مانند انسان را امکانپذیر می‌کند؛ سرعت دویدن این ربات 9 کیلومتر در ساعت است.

 

راه رفتن، دویدن، بالا رفتن از پله‌ها، فوتبال بازی کردن و صحبت کردن به زبان انگلیسی و ژاپنی بخشی از مهارت‌های این ربات شبه‌انسانی است.

 

با استفاده از اطلاعات بصری که از دو دوربین نصب شده بر روی سر جمع‌آوری می‌شوند، ربات قادر به تشخیص جهت حرکات انسان یا توپ (در هنگام بازی فوتبال) می‌شود.

 

برای این ربات باتری لیتیوم یون 51.8 ولت در نظر گرفته شده است که پس از هر بار شارژ کردن، بمدت 40 دقیقه کارآیی دارد.

 

بخشی از فناوری ابداعی برای ربات آسیمو برای ربات‌های پاکسازی نیروگاه اتمی فوکوشیما مورد استفاده قرار گرفت؛ مهندسان هوندا بدنبال ارتقاء قابلیت‌های فیزیکی ربات آسیمو برای برداشتن وزنه‌های سنگین و کمک در کارهای منزل هستند.

 

 

 

 

 

ربات آسیمو هوندا

 

 

 

ربات آسیمو هوندا

 

 

 

ربات آسیمو هوندا

 



تاريخ : یک شنبه 27 مهر 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1413634653111_9.jpg

نرم‌افزار جدید دانشجویان ناشنوای دانشگاه سان‌فرانسیسکو، کلام را به واژه‌های نوشتاری که روی گوشی هوشمند ظاهر می‌شوند (حتی اگر چند نفر همزمان با هم صحبت کنند) ترجمه می‌کند.

 

 حدود پنج درصد جمعیت جهان از فقدان شنوایی رنج می‌برند و صحبت‌کردن در یک مکالمه در رستورانی شلوغ یا نشست گروهی برای ناشنوایان تقریبا غیرممکن است، حتی چنانچه آن‌ها لب‌خوان‌های ماهری باشند.

 

برنامه نرم‌افزاری جدید که Transcense نام دارد، محصول خلاقیت دانشجویانی است که همگی به نوعی تحت تاثیر ناشنوایی قرار گرفته‌اند.

 

این برنامه تعدادی از تلفن‌ها را به یکدیگر متصل و میکروفون‌های آن‌ها را فعال می‌کند تا به طور دقیق آنچه را که مردم می‌گیرند، شکار کند. برنامه سپس از الگوریتم تشخیص صدا برای شناسایی صداهای منفرد استفاده می‌کند و هر یک از این صداها را با رنگ خاصی مرتبط می‌کند. این کار مشاهده فرد متکلم روی صفحه گوشی را برای کاربر آسان می‌کند.

 

فرد ناشنوا می‌تواند با استفاده از این برنامه و صدای دیجیتالی با دیگران صحبت کند یا توجه تمامی افراد حاضر در یک جمع را با استفاده از گوشی‌اش به سمت خود جلب کند.

 

مبتکران در حال توسعه نسخه اندروید، iOS و نسخه اینترنت برنامه جدیدشان هستند.



تاريخ : یک شنبه 27 مهر 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1413710966152_7.jpg

تیمی بین‌المللی از دانشمندان با همکاری دانشگاه اوهایو سیاره‌ای را در فاصله 25 هزار سال نوری از زمین و در منظومه شمسی دیگری کشف کرده‌اند که به اورانوس شباهت دارد.

 

 چون اورانوس و نپتون از هیدروژن و هلیم تشکیل شده‌اند، دارای میزان قابل‌توجهی از یخ متان هستند و این موضوع ظاهری آبی‌مانند به آن‌ها می‌دهد.

 

با این حال، سیاره تازه‌کشف‌شده در فاصله دوردست واقع شده و منجمان هنوز درباره ترکیب آن اطلاعی ندارند. اما فاصله دور این سیاره از ستاره‌اش نشان می‌دهد، این جسم آسمانی عظیم، یخی بوده و چون مدارش به مدار اورانوس شباهت دارد، منجمان آن را دوقلوی اورانوس می‌خوانند.

 

سیاره جدید در یک سیستم ستاره دوگانه‌ای حول یک ستاره می‌چرخد و ستاره دیگر به اندازه‌ای به آن نزدیک است که مدارش را دستخوش تغییر می‌کند.

 

این سیستم ستاره‌ای در کهکشان راه شیری و در مسیر صورت فلکی قوس واقع شده است. نخستین ستاره، دو سوم جرم خورشید را داراست و جرم ستاره دوم هم یک ششم آن گزارش شده است. خود سیاره چهار برابر اورانوس جرم دارد اما تقریبا با همان فاصله‌ اورانوس از خورشید، حول ستاره اول مدارگردی می‌کند.

 

این یافته‌ها می‌تواند معمای موجود پیرامون منشأ غول‌های یخی منظومه شمسی را حل کند.

 

جزئیات این مطالعه در The Astrophysical Journal منتشر شد.



تاريخ : یک شنبه 27 مهر 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1413637446452_10.jpg

مقامات آژانس فضایی اروپا از عموم خواسته‌اند جهت انتخاب نامی برای نامگذاری مکان فرودگر روزتا روی دنباله‌دار 67P/Churyumov-Gerasimenko مشارکت کنند.

 

 افرادی که در این طرح شرکت کنند، شانس تماشای زنده این فرود را از مرکز کنترل ماموریت آژانس فضایی اروپا در آلمان خواهند داشت.

 

افراد می‌توانند هر اسمی را که دوست دارند، انتخاب کنند اما نباید این اسم، نام شخص خاصی باشد. شرکت‌کنندگان همچنین باید توصیفی کوتاه به هر زبان اروپایی که می‌خواهند (تا 100 کلمه) را برای دلیل انتخاب این اسم ارائه دهند.

 

این رقابت در 22 اکتبر و ساعت 23 به وقت گرینویچ (یکم آبان در ساعت 2:30 بامداد) تمام می‌شود و برنده در تاریخ دوازدهم آبان اعلام می‌شود.

 

ماموریت 1.3 میلیارد دلاری پرتاب روزتا در ماه مارس 2004 انجام شد و سال جاری میلادی به دنباله‌دار 67P/Churyumov-Gerasimenko ملحق شد. کاوشگر روزتا در تاریخ 12 نوامبر (21 آبان) فرودگری به نام Philae را روی سطح دنباله‌دار فرود خواهد آورد.



تاريخ : یک شنبه 27 مهر 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1413701177197_1.jpg

دنباله‌داری به اندازه یک کوه کوچک قرار است امشب از کنار مریخ عبور کند و ناسا امیدوار است فضاپیماهایش بتوانند از این پدیده نادر تصویربرداری کنند. چنین پدیده‌ای هر یک میلیون سال رخ می‌دهد.

 

 دنباله‌دار Siding Spring) C/2013 A1) ساعت 18:27 دقیقه امروز به وقت گرینویچ (21:57 دقیقه به وقت تهران) به نزدیک‌ترین فاصله خود از مریخ می‌رسد. منجمان انتظار ندارند این جرم کیهانی برخورد نزدیکی با سیاره سرخ داشته باشند اما امیدوارند به اندازه‌ای به آن نزدیک شود که سرنخ‌هایی درباره منشا منظومه شمسی ارائه دهد.

 

به گفته «دان براون»، کارشناس نجوم دانشگاه Nottingham Trent انگلستان، دنباله‌دارهایی از این دست اساسا توپ‌های یخی کثیف و دارای صخره‌ و غباری هستند که در گازهای منجمد جاسازی شده‌اند.

 

این نخستین حرکت دنباله‌دار به سمت مرکز منظومه شمسی است و ماده آن توسط پرتوهای خورشید تغییر نکرده بنابراین دیدگاهی درباره ترکیب مواد منظومه شمسی در 4.6 میلیارد سال پیش ارائه می‌دهد.

 

دوربین‌های دو کاوشگر کنجکاوی و فرصت رو به آسمان تنظیم شده‌اند و تصاویری از گذر عبور دنباله‌دار را ارائه خواهند داد. کاوشگرهای ناسا ابر گازی و غبار احاطه‌کننده دنباله‌دار و همچنین دم طولانی‌ آن را بررسی خواهند کرد و چگونگی تعامل گاز و غبار آن با جو مریخ را کنکاش می‌کنند.

 

این دنباله‌دار بیش از یک میلیون سال سفر کرده تا از کنار مریخ عبور کند و تا یک میلیون سال دیگر باز نخواهد گشت. جرم کیهانی مزبور یک میلیون سال دیگر مدارگردی طولانی و بعدی خود حول خورشید را تکمیل خواهد کرد.

 

رابرت مک‌ناوت، شکارچی سرشناس دنباله‌دارها در رصدخانه سایدینگ اسپرینگ استرالیا، ژانویه سال 2013 این دنباله‌دار را کشف کرد.

 

این توپ یخی پیش از شکل‌گیری زمین متولد شده و نخستین دنباله‌دار از ابر اورت به شمار می‌آید که توسط یک فضاپیما و از نزدیک مشاهده می‌شود. این ابر، مجموعه‌ای از اجرام یخی در لبه منظومه شمسی است.

 

«سایدینگ اسپرینگ» در چند میلیون‌ سال آغازین منظومه شمسی و احتمالا در جایی بین مدارهای مشتری و نپتون شکل گرفته یعنی جایی که بسیاری از اجرام مشابه به سیاره‌های عظیم تبدیل شدند. با این حال، نوعی کشش گرانشی، دنباله‌دار را به ابر اورت پرتاب کرد؛ همچنین ضربه‌ای از ناحیه یک ستاره عبورکننده در یک میلیون سال گذشته موجب شد دنباله‌دار به سمت داخل منظومه شمسی حرکت کند.

 

سایدینگ اسپرینگ اخیرا از «خط آب-یخ» عبور کرد، یعنی نقطه‌ای که در آن آب می‌تواند در منظومه شمسی در شکل مایع وجود داشته باشد.



تاريخ : یک شنبه 27 مهر 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
116-131.jpg

محققان کشورمان موفق به ساخت کرم و ماسکی در جهت ترمیم سلول‌های پوست و جلوگیری از چروک با استفاده از عصاره انار شدند.

 

 انار، میوه‌ای خوش طعم است که براساس تحقیقات به عمل آمده درمانگر بسیاری از بیماری‌ها است. این میوه خوش‌طعم و خوش رنگ سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی است که به حفظ سلامت اعضای خانواده بدن کمک می‌کند.

 

یکی از خواص انار، بازسازی سلول‌های آسیب دیده پوست ناشی از اشعه آفتاب است به نحوی که ترکیبات موجود در انار به بازسازی سلول‌های آسیب دیده پوست ناشی از اشعه آفتاب کمک کرده و مصرف روزانه آن از حساسیت پوست در برابر نور آفتاب می‌کاهد.

 

پیشگیری از ازبین رفتن و شکستن رشته‌های کلاژنی و الاستین پوست که ‌در اثر افزایش سن بیشتر می‌شود، از دیگر خواص انار است.

 

دکتر جمال‌الدین جمالی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و مجری طرح در گفت‌وگو با ایسنا در این زمینه با بیان اینکه آنتی اکسیدان و کلاژن موجود در عصاره انار موجب ترمیم سلول‌های سطحی پوست می‌شود، اظهارکرد: براین اساس ما با استفاده از پودر و عصاره انار موفق به ساخت کرم و ماسکی شده ایم که خصوصا در افراد میانسال ضمن ترمیم پوست از افزایش چروک نیز جلوگیری می کند.

 

وی با بیان این که این کرم آماده عرضه به مصرف کنندگان است از انجام تحقیقاتی جهت ساخت کرم و قرص ضد جوش با ترکیباتی از محصول کندوی زبور عسل خبرداد و گفت:‌ نتایج این تحقیق نیز به زودی اعلام ‌می‌شود.

 

تیم پژوهشی دکتر جمالی، پیش از این با کمک گل زعفران موفق به ساخت داروی گیاهی ضد افسردگی با عنوان «سافرومود» و داروی گیاهی «سافروتین» به عنوان کاهش دهنده علایم بیماری آلزایمر و همچنین کپسول کاهش اختلالات بی‌قراری پیش یا حین قاعدگی شده بودند که این دارو‌ها در حال حاضر تجاری سازی شده و در بازار موجود است.



تاريخ : یک شنبه 27 مهر 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
1411979278525_nahaii.jpg

هفتمین کنگره سراسری سرطان پستان، سی ام مهر ماه تا دوم آبان به همت پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی در تهران برگزار می‌شود.

 

دکتر هاشمی، دبیر علمی هفتمین کنگره سرطان پستان  خاطرنشان کرد: از جمله محورهای این کنگره سه روزه که در تالار امام مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد، اپیدمیولوژی و غربالگری، تصویربرداری و روش‌های مداخله‌یی، جراحی، درمان سیستمیک، رادیوتراپی ژنتیک و سایتوپاتولوژی، کیفیت زندگی بیماران، اخلاق پزشکی، کاربردهای انفورماتیک و حفظ باروری است.

 

وی خاطرنشان کرد: در پی فراخوان کنگره 240 مقاله در محورهای مختلف به دبیرخانه کنگره واصل شده که 125 مقاله در قالب پوستر، 47 مقاله در قالب سخنرانی سریع و 17 مقاله در قالب سخنرانی در سالن اصلی کنگره ارائه می شود.

 

مدیر کلینیک تخصصی بیماری‌های پستان پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی خاطرنشان کرد: در حاشیه این کنگره، نخستین جشنواره فرهنگی - هنری با بهبودیافتگان سرطان در روز پایانی کنگره با حضور بیماران، اساتید و هنرمندان از ساعت 15 تا 18 همراه با نمایشگاه، بازارچه خیریه و جشنواره غذا برگزار می‌شود.

 

دبیرعلمی هفتمین کنگره سرطان پستان تاکید کرد: سرطان پستان قابل کنترل است به شرط اینکه با تشخیص زودرس و درمان به موقع همراه باشد و در این میان مهم است که بیماران روحیه خود را از دست ندهند و امید به آینده و زندگی داشته باشند.

 

وی با هشدار نسبت به برخی تشخیص‌های نابه جا افزود: متاسفانه برخی همکاران در مراحل اول سرطان پستان به بیماران پیشنهاد جراحی، رادیولوژی و MRI را می‌دهند که برای بیمار هزینه‌بر است در صورتی که ممکن است با یک نمونه‌برداری ساده از این اعمال جلوگیری کرد.

 

دکتر شهپر حقیقت، معاون آموزشی پژوهشی پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی هم در گفت‌و‌گو با ایسنا با اشاره به شناسایی سالانه 10 هزار مورد جدید ابتلا به سرطان پستان در کشور، میزان بقای پنج ساله مبتلایان سرطان پستان در کشور را طبق آخرین بررسی 71 درصد عنوان و پیش بینی کرد با پیشرفت‌های صورت گرفته در چند سال اخیر این میزان افزایش یافته باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: میزان بروز سرطان پستان در کشور 30 در هر ۱۰۰ هزار زن است که از آمار بسیاری کشورها کمتر است ولی با توجه به این که تشخیص این بیماری در کشور اغلب دیر صورت می‌گیرد شانس درمان موفق پایین می‌آید.

 

حقیقت همچنین با بیان این که میانگین سنی ابتلا به بیماری سرطان پستان در کشور ما متاسفانه پنج تا 10 سال پایین تر از متوسط جهانی است، اظهار داشت: این مساله می تواند ناشی از جوان تر بودن هرم جمعیتی ایران باشد.

 

دکتر ماندانا ابراهیمی، دبیر کمیته کیفیت زندگی کنگره سرطان پستان هم با اشاره به بقای پنج ساله حداقل 70 درصد مبتلایان سرطان پستان در کشور، بازتوانی روحی - روانی و فیزیکی بهبودیافتگاتن سرطان را بسیار حائز اهمیت خواند و گفت: بازتوانی روحی - روانی بهبودیافتگان از طریق مشاوره به فرد و خانواده وی و بازتوانی فیزیکی در قالب کاهش ورم لنفاوی و عوارض فیزیکی درمان صورت می‌گیرد.

 

وی خاطرنشان کرد: از جمله مهمترین محورهایی که در این حوزه در کنگره دنبال می کنیم، بحث تغذیه است که بسیاری از بیماران پس از تشخیص ابتلا در این زمینه سر در گم هستند.

 

ابراهیمی تصریح کرد: در کنگره امسال، گزارشی از وضعیت کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان که توسط دکتر علی منتظری تهیه شده ارائه می‌شود.



تاريخ : یک شنبه 27 مهر 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 2453 2454 2455 2456 2457 ... 3356 صفحه بعد