بومی‌سازی معماری اویونیک ماژولار یکپارچه

 

شبکه اویونیک - هوانوردی

مسؤول کارگروه اویونیک ستاد توسعه صنایع دانش‌بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری گفت: طراحی و پیاده‌سازی اویونیک ماژولار یکپارچه IMA یکی از طرح‌هایی است که با محوریت کارگروه اویونیک ستاد هوایی و هوانوردی معاونت علمی در حال انجام است.

محسن علوی‌سیرت در تشریح اویونیک ماژولار گفت: طراحی و پیاده‌سازی اویونیک ماژولار یکپارچه IMA  یکی از طرح‌هایی است که با محوریت کارگروه اویونیک ستاد توسعه هوایی و هوانوردی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری و مشارکت صنایع، پژوهشکده‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان هوایی فعال در حوزه اویونیک در حال انجام است.

وی افزود: از اواسط دهه 1980، هدف صنایع هوایی طراحی معماری اویونیک جدیدی برای کوچک‌سازی، سبک‌سازی و مقرون به صرفه کردن تجهیزات اویونیک بوده است.

به گفته علوی سیرت، بطورکلی (Integrated Modular Avionics (IMA معرفی روش‌هایی است که منجر به صرف هزینه کمتر، قابلیت اطمینان بالاتر و سهولت کاربری بیشتر نسبت به پیاده‌سازی‌های اولیه اویونیک می‌شود.

وی تصریح کرد: این تکنولوژی باعث افزایش عملکرد و قدرت محاسباتی، کاهش پیچیدگی، افزایش قابلیت اطمینان، کاهش وزن، حجم و توان مصرفی و کاهش سیم‌کشی‌های مورد نیاز در پرنده‌های تولیدی شده است.

علوی سیرت با اشاره به مشکلات و معایب این نوع معماری، گفت: از معایب این نوع معماری می‌توان به عدم استفاده از دیتاباس، حجم زیاد سیم‌کشی بین سیستم‌ها، خطایابی و تصحیح خطای سخت و پیچیده، زمانبر و دشوار بودن اعمال تغییرات، وزن و توان مصرفی زیاد و نبود پشتیبان برای سیستم‌ها اشاره کرد.





تاريخ : چهار شنبه 21 تير 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |