گزارش باکس آفیس: سومین صدرنشینی متوالی جومانجی و عملکرد قوی تازه اکران ها

گزارش باکس آفیس این هفته را با غوغاگر این روزهای جدول یعنی «جومانجی: به جنگل خوش آمدید» (Jumanji)‌ شروع می‌کنیم که برای سومین هفته‌ی متوالی صدر جدول را با کسب ۲۰ میلیون دلار در پنجمین هفته‌ی اکرانش تصاحب کرد. رقمی که آن را پشت سر «اونجرز» (۲۰ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار)، «حس ششم» (۲۲ میلیون و ۸۹۶ هزار دلار)، «جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد» (۲۶ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار)، «یخ‌زده» (۲۸ و نیم میلیون دلار)، «تایتانیک» (۳۰ میلیون دلار) و «آواتار» (۴۲ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار) در جایگاه هفتم بهترین هفته‌های پنجم تمام دوران‌ها قرار می‌دهد. «جومانجی» تاکنون ۳۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار در گیشه‌ی خانگی فروخته است که آن را بالاتر از درآمد ۳۰۴ میلیون دلاری «اسکای‌فال» (Skyfall) در سال ۲۰۱۲ در جایگاه پنجم پرفروش‌ترین فیلم‌های سونی در گیشه‌ی خانگی قرار می‌دهد. این در حالی است که «جومانجی» منهای فیلم‌های «اسپایدرمن»، پرفروش‌ترین فیلم سونی هم محسوب می‌شود. این فیلم هم‌اکنون پشت سر «مرد عنکبوتی: بازگشت به خانه» (۳۳۴ میلیون دلار)، «مرد عنکبوتی ۳» (۳۳۶ میلیون دلار)، «مرد عنکبوتی ۲» (۳۷۲ میلیون دلار) و «مرد عنکبوتی» (۴۰۳ میلیون دلار) قرار دارد. اگر فیلم بتواند دوتای اول را پشت سر بگذارد، آن وقت این فرصت را دارد تا با عبور از مرز ۳۷۵ میلیون دلار به دومین فیلم پرفروش سونی در گیشه‌ی خانگی تبدیل شود و در آن صورت حتی شانس قرار گرفتن در بین پنج فیلم برتر سونی در گیشه‌ی جهانی را هم خواهد داشت.

 

 

نکته‌ی مهم این است که «جومانجی» به جای اینکه به تعقیب‌کننده‌ی «جنگ ستارگان: آخرین جدای» (Star Wars: The Last Jedi) تبدیل شود، برای خودش به پدیده‌ای منحصربه‌فرد تبدیل شده است. اگر فیلم بتواند از ۳۵۰ میلیون دلار فروش «خشن ۷»‌ (Furious 7) عبور کند، به پرفروش‌ترین فیلم دواین جانسون در خانه تبدیل می‌شود و اگر بتواند از ۳۶۸ میلیون دلار فروش «زندگی مخفی حیوانات خانگی» (The Secret Life of Pets) عبور کند هم پرفروش‌ترین فیلم کوین هارت لقب خواهد گرفت. «جومانجی» همین الانش بزرگ‌ترین موفقیت جک بلک محسوب می‌شود و در زمینه‌ی کارنامه‌ی کارن گیلان هم می‌تواند جایی در بین فروش ۳۷۷ و ۳۸۹ میلیون دلاری فیلم‌های «نگهبانان کهکشان» (Guardians of Galaxy) قرار بگیرد. «جومانجی» همچنین تاکنون ۷۶۷ میلیون دلار در سرتاسر دنیا فروخته که آن را در جایگاه هشتم پرفروش‌ترین فیلم‌های سونی در گیشه‌ی جهانی قرار می‌دهد. به محض اینکه فیلم بتواند به ۷۷۱ میلیون دلار دست پیدا کند، درآمد ۷۷۰ میلیون دلاری فیلم فاجعه‌ای «۲۰۱۲» را پشت سر می‌گذارد تا به بزرگ‌ترین موفقیت غیر جیمز باندی/اسپایدرمنی سونی در دنیا تبدیل شود.

Jumanji

در حال حاضر پرفروش‌ترین فیلم‌های سونی در جدول جهانی «مرد عنکبوتی ۲» (۷۸۳ میلیون دلار در سال ۲۰۰۴)، «مرد عنکبوتی» (۸۲۱ میلیون دلار در سال ۲۰۰۲)، «مرد عنکبوتی: بازگشت به خانه» (۸۸۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۷)، «اسپکتر» (۸۸۱ میلیون دلار در سال ۲۰۱۵)، «مرد عنکبوتی ۳» (۸۹۱ میلیون دلار در سال ۲۰۰۷) و «اسکای‌فال» (یک میلیارد و ۱۰۸ میلیون دلار در سال ۲۰۱۲) هستند. تحلیلگران باور دارند که فروش ۸۰۰ میلیون دلاری «جومانجی» (از ۹۰ میلیون دلار بودجه) در دنیا تضمین شده است. اما برای صحبت درباره‌ی رقمی فراتر از آن باید وارد قلمروی حدس و گمان شویم. اگر فیلم به ۸۰۰ میلیون دلار برسد، در کنار «جنگجوی گرگ ۲» (The Wolf Warrior 2) با ۳۱ میلیون دلار بودجه، «پارک ژوراسیک» (Jurassic Park) با ۶۳ میلیون دلار بودجه و «روز استقلال» (Independence Day) با ۷۵ میلیون دلار بودجه، به یکی از ارزان‌قیمت‌ترین لایو اکشن‌هایی که به این رقم دست پیدا کرده‌اند می‌پیوندد. اگر انیمیشن‌ها را هم حساب کنیم، باز «جومانجی» پشت سر «شیر شاه» (The Lion King) با ۴۵ میلیون دلار بودجه، «مینیون‌ها» (Minions) با ۷۴ میلیون دلار بودجه، «زندگی مخفی حیوانات خانگی» (The Secret Life of Pets) با ۷۵ میلیون دلار بودجه، «من نفرت‌انگیز ۲» (Despicable Me 2) با ۷۶ میلیون دلار بودجه، «من نفرت‌انگیز ۳» (The Despicable Me 3) با ۸۰ میلیون دلار بودجه و «عصر یخبندان: ظهور دایناسورها» (Ice Age: Dawn of the Dinosaurs) با ۹۰ میلیون دلار بودجه، جزو ۱۰ فیلم برتر این فهرست قرار می‌گیرد. خلاصه از هر زاویه‌ای به «جومانجی» نگاه کنیم، با پرچم‌دار جدیدی برای سونی روبه‌رو می‌شویم.

اما از «جومانجی» که بگذریم به «جنگ ستارگان: آخرین جدای» می‌رسیم که شنبه‌ی گذشته مرز ۶۰۰ میلیون دلار فروش خانگی را پشت سر گذاشت. این فیلم در حالی در روز سی و هفتم اکرانش به این رقم دست پیدا کرد که یک روز دیرتر از «دنیای ژوراسیک» و طبیعتا ۲۵ روز دیرتر از «جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد» اکران شده است. محصول والت دیزنی ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار در ششمین هفته‌ی اکرانش کسب کرد و مجموع درآمد خانگی‌اش را به ۶۰۴ میلیون دلار رساند. رقمی که آن را پشت سر «اونجرز» (۶۲۳ میلیون در سال ۲۰۱۲)، «دنیای ژوراسیک» (۶۵۲ میلیون در سال ۲۰۱۵)، «تایتانیک» (۶۵۸ میلیون دلار)، «آواتار» (۷۶۰ میلیون در سال ۲۰۰۹) و «نیرو برمی‌خیزد» (۹۳۷ میلیون در سال ۲۰۱۵) در جایگاه ششم پرفروش‌ترین فیلم‌های گیشه‌ی خانگی تمام ادوار قرار می‌دهد. قابل‌ذکر است که فیلم‌هایی با افتتاحیه‌ی بیش از ۱۵۰ میلیون دلار متعددی مثل «شوالیه‌ی تاریکی برمی‌خیزد»، «اونجرز: دوران اولتران»، «هانگر گیمز: آتش گرفتن» و غیره بوده‌اند که اکران کم‌دوام‌تری در مقایسه با «آخرین جدای» داشته‌اند.

thank you for your service

 

راستش، «آخرین جدای» در میان ۱۶ فیلمی که با بیش از ۱۵۰ میلیون دلار افتتاحیه اکرانشان را آغاز کرده‌اند، پشت سر دو فیلم «جنگ ستارگان»، «اونجرز»، «دنیای ژوراسیک» و «شوالیه‌ی تاریکی»، در رده‌ی ششم بادوام‌ترین‌هایشان قرار می‌گیرد. بنابراین شاید افت فروش ۶۷ درصدی «آخرین جدای» در هفته‌ی دومش رکورد بدی باشد، اما با این حال ساخته‌ی رایان جانسون لقب بادوام‌ترین فیلمی را که در هفته‌ی دومش با چنین افت فروشی مواجه شده است هم به دست می‌آورد. بالاخره وقتی با فیلمی طرفیم که به مذاق تمام طرفداران خوش نیامده است و با هیولایی در حد و اندازه‌ی «جومانجی» روبه‌رو شده است باید انتظار چنین نتیجه‌ای را هم داشت. مخصوصا با توجه به اینکه با فیلم دو ساعت و نیمه‌ای طرفیم که تیره و تاریک‌تر از همیشه است. «آخرین جدای» با ۳۳ درصد افت فروش نسبت به «نیرو برمی‌خیزد» روبه‌رو شده است که کمی بیشتر از افت فروش ۳۰ تا ۳۲ درصدی نرمال قسمت‌های دوم «جنگ ستارگان» است. «آخرین جدای» تاکنون یک میلیارد و ۲۹۶ میلیون دلار فروخته است که آن را بالاتر از درآمد یک میلیارد و ۲۷۵ میلیون دلاری انیمیشن «یخ‌زده» (Frozen) در جایگاه نهم پرفروش‌ترین فیلم‌های تمام دوران‌ها در گیشه‌ی جهانی قرار می‌دهد. از آنجایی که عبورِ فیلم از فروش یک میلیارد و ۳۴۳ میلیون دلاری قسمت دوم «هری پاتر و یادگاران مرگبار» (Harry Potter of Deathly Hollows) دور از ذهن به نظر می‌رسد، پس احتمالا «آخرین جدای» اکرانش را بدون جابه‌جا کردن جایگاه نهمی‌اش به اتمام خواهد کرد. باز دوباره باید گفت که شاید عملکرد «آخرین جدای» در مقایسه با «نیرو برمی‌خیزد»، «آواتار»، «تایتانیک» و فیلم‌های «اونجرز» ناامیدکننده به نظر برسد، اما نباید فراموش کنیم که تمام اینها، فیلم‌های منحصربه‌فردی هستند و حکم پدیده‌های غافلگیرکننده‌ای را دارند، در حالی که «آخرین جدای» به عنوان سومین فیلم جدید «جنگ ستارگان» در سه سال گذشته در موقعیت خاصی قرار نداشت.

در همین حین «پُست» (The Post)، جدیدترین فیلم استیون اسپیلبرگ را داشتیم که در دومین هفته‌ی اکران گسترده‌اش ۱۲ میلیون و ۱۵۰ هزار دلار فروخت و به مجموع فروش خانگی ۴۵ میلیون و ۱۹۱ هزار دلار به‌علاوه‌ی ۹ میلیون و ۹۰۰ هزار دلار فروش در کشورهای خارجی دست پیدا کرد. اگرچه فیلم عملکرد ضعیف‌تری در مقایسه با فیلم‌هایی مثل «پل جاسوسان» (The Bridge of Spies)، «اشخاص پنهان» (Hidden Figures) و «ازگوربرخاسته» (The Revenant) دارد، اما در بدترین حالت می‌تواند به ۷۰ تا ۸۰ میلیون دلار فروش دست پیدا کرد و در محدوده‌ی امن قرار بگیرد. «پست» کماکان موفقیت قابل‌قبولی برای فاکس قرن بیستم محسوب می‌شود و فعلا این شانس را دارد تا در طول فصل جوایز به فروشش شتاب و دوام ببخشد. از سوی دیگر «بزرگ‌ترین شومن» (The Greatest Showman) را داشتیم که دو دستی به جدول چسبیده و ول نمی‌کند. این فیلم موزیکال ۱۱ میلیون دلار دیگر در پنجمین هفته‌ی اکرانش فروخت که مجموع فروش خانگی‌اش را به ۱۱۳ میلیون و ۴۸۰ هزار دلار و مجموع فروش جهانی‌اش را به ۲۳۱ میلیون دلار رساند. این موضوع «بزرگ‌ترین شومن» را پشت سر «تایتانیک»، در جایگاه دوم بادوام‌ترین فیلمی که در ۱۸۰۰ سینما به بالا اکران شده است قرار می‌دهد. محصول ۸۴ میلیون دلاری فاکس همین الانش از مرز ۲۰۰ میلیون دلار فروش جهانی عبور کرده است و آلبوم ساندترک‌هایش هم به همین اندازه مورد استقبال قرار گرفته است. بنابراین احتمال می‌رود که فیلم تا زمان اکران «بلک پنتر» (Black Panther) در ماه آینده، جزو پنج فیلم برتر جدول هفتگی باقی بماند. راستی، «بزرگ‌ترین شومن» در حال حاضر جزو ۱۰ موزیکال لایو اکشن پرفروش آمریکای شمالی هم قرار می‌گیرد. اگر فیلم بتواند به ۱۳۶ میلیون دلار فروش خانگی برسد، با عبور از «پلیس بورلی هیلز» (The Beverly Hills Cop)، منهای «تایتانیک» در جایگاه دوم بادوام‌ترین فیلم‌هایی که حداقل در ۱۵۰۰ سینما اکران شده‌اند قرار می‌گیرد. «بزرگ‌ترین شومن» به یکی از فیلم‌هایی تبدیل شده که فارغ از اینکه در جریان اکران سینمایی‌اش به سودآوری عظیمی برای فاکس تبدیل می‌شود یا نمی‌شود، یک پیروزی بزرگ برای آنها حساب می‌شود. چرا که با یکی از آن فیلم‌هایی سروکار داریم که عمر طولانی‌مدتی بعد از انتشار در شبکه‌ی نمایش خانگی خواهد داشت.

thank you for your service

 

«پدینگتون ۲» (Paddington 2) دو-سه روز پیش با به دست آوردن ۱۶۹ نقد مثبت از مجموع ۱۶۹ نقد در سایت راتن تومیتوز، «داستان اسباب بازی ۲» را کنار زد و با تبدیل شدن به بهترین فیلم این سایت از لحاظ تعداد نقدهای مثبت، رکوردشکنی کرد. اما همیشه نقدهای مثبت فقط تا یک جاهایی قدرت تاثیرگذاری روی فروش یک فیلم را دارند. محصول برادران وارنر ۸ میلیون و ۲۴۰ هزار دلار در دومین هفته‌ی اکرانش کسب کرد و به درآمد ۱۰ روزه‌ی ۲۵ میلیون دلار رسید. با اینکه ۱۰ روز طول کشید تا «پدینگتون ۲» به رقمی که قسمت اول در عرض چهار روز به آن رسیده بود دست پیدا کند، اما با این حال با دوام قابل‌قبولی طرفیم. در رده‌ی هفتم جدول «رفت و آمد» (The Commuter) را داریم که ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار دیگر در دومین هفته‌ی اکرانش فروخت و به درآمد ۱۰ روزه‌ی قابل‌قبول ۲۵ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار دست پیدا کرد. رقمی که از همین حالا این فیلم را بالاتر از مجموع فروش «فرار در سراسر شب» (Run All Night) و «قدم‌زنی در میان سنگ‌قبرها» (A Walk Among the Tombstones) قرار می‌دهد. بنابراین پیش‌بینی می‌شود تا فیلم کارش را با کسب ۴۰ میلیون دلار فروش خانگی به اتمام برساند. فیلم ترسناک «موذی: آخرین کلید»(Insidious: The Last Key)، محصول بلام‌هوس ۵ میلیون و ۹۰۰ هزار دلار فروخت و به درآمد خانگی ۵۸ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار و فروش جهانی ۱۲۶ میلیون دلار دست پیدا کرد. این رقم نه تنها بیشتر از فروش‌های نهایی قسمت اول و سوم است، بلکه بیشتر از درآمد خانگی و جهانی ۵۵ میلیون و ۱۱۵ میلیونی «روز مرگت مبارک» (Happy Death Day) از سال گذشته است. همچنین این رقم «آخرین کلید» را در جایگاه اول بهترین فروش خانگی و جهانی در میان فیلم‌های ترسناک آخرهفته‌ی اول ژانویه قرار می‌دهد. اکشن «مری مغرور» (Proud Mary) حدود ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار دلار در دومین هفته‌ی اکرانش کسب کرد. رقمی که مجموع درآمد ۱۰ روزه‌ی فیلم را به رقم ناامیدکننده‌ی ۱۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار می‌رساند. فروشی که حتی برای اکشن بزرگ‌سالانه‌ای با ۱۴ میلیون دلار بودجه هم قابل‌قبول نیست. راستی، موزیکال «پیچ پرفکت ۳» (Pitch Perfect 3) که با ۴۵ میلیون دلار بودجه تهیه شده، از مرز ۱۰۰ میلیون فروش خانگی و ۱۷۵ میلیون فروش جهانی عبور کرد.

پرفروش‌ترین تازه‌اکران این هفته «نیروی ۱۲ نفره» (12 Strong)، محصول برادران وارنر بود. این فیلم که کریس همسورث، مایکل شنون و مایکل پینا را به عنوان بازیگران اصلی‌اش دارد براساس کتابی غیرداستانی به اسم «سربازان اسب‌سوار» ساخته شده و به اولین نیروهای آمریکایی که بعد از حادثه‌ی یازده سپتامبر به افغانستان اعزام می‌شوند تا آمار طالبان را دربیاورند می‌پردازد. فیلم که با ۳۰ میلیون دلار بودجه تهیه شده، ۱۵ و نیم میلیون دلار به عنوان افتتاحیه کسب کرد. تحلیلگران فروش نهایی ۴۴ تا ۵۰ میلیون دلاری این فیلم در گیشه‌ی آمریکای شمالی را پیش‌بینی می‌کنند که در هر صورت موفقیت خیلی خوبی برای کریس همسورث خارج از دنیای سینمایی مارول حساب می‌شود. همسورث یکی از نمونه‌های بارز ستاره‌های سینمای مدرن است. بازیگران کاریزماتیک و بااستعدادی که اگرچه در مجموعه‌ی اصلی‌شان کولاک می‌کنند، اما خارج از آن از قدرت کافی برای کشاندن مردم به سینماها بهره نمی‌برند. بنابراین باید گفت با توجه به این موضوع این افتتاحیه‌ی پیروزمندانه‌ای برای جدیدترین فیلمِ خدای رعد محسوب می‌شود.

Tom Hanks - The Post

دومین تازه‌اکران این هفته «لانه‌ی سارقان» (Den of Thieves) بود. این اکشن دزد و پلیسی که با ۳۰ میلیون دلار بودجه ساخته شده با سودای تبدیل شدن به یک «مخصمه» (Heat)، ساخته‌ی کلاسیک مایکل مان اکران شد. «لانه‌ی سارقان»، جرالد باتلر را در نقش آل پاچینو و پابلو شرایبر را در نقش رابرت دنیرو دارد. این اکشن که داستانش در فضای جرم و خلافکاری‌های خفن لس آنجلس جریان دارد نمایشش را با کسب ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار به عنوان افتتاحیه آغاز کرد. رقمی که خیلی بهتر از انتظارات تحلیلگران از آب درآمد و این یعنی «لانه‌ی سارقان» جدیدترین فیلمی است که بعد از «خارجی» (The Foreigner)، «کریسمس مامان‌های بد» (A Bad Moms Christmas) و «بازی مالی» (Molly’s Game) روند موفقیت‌های متوالی کمپانی اس.تی.ایکس اینترتینمنت را ادامه می‌دهد. یکی از دلایل موفقیت «مخصمه» در سال ۱۹۹۵ هم‌بازی شدن آل پاچینو و دنیرو بود. دو اسطوره‌ای که قبل از آن هیچ‌وقت در یک فیلم جلوی هم قرار نگرفته بودند. در مقایسه جرالد باتلر و پابلو شرایبر، آل پاچینو و دنیرو نیستند و اگر استودیو می‌خواست ماجرای «مخمصه» را تکرار کند احتمالا باید بازیگرانی مثل لیام نیسن و دنزل واشنگتن را برای قرار گرفتن در مقابل هم انتخاب می‌کرد. بنابراین همین که فیلم کارش را با رقمی بالای ۱۵ میلیون دلار شروع کرده به معنی موفقیت است. مخصوصا با توجه به اینکه «لانه‌ی سارقان» برخلاف شکست اخیر جرالد باتلر یعنی «خدایان مصر» (Gods of Egypt)، حدود ۱۴۰ میلیون دلار خرج ساختش نشده است. آخرین تازه‌اکران این هفته فیلم عاشقانه‌ی «عشقم برای همیشه» (Forever My Girl) بود که با نقدهای بسیار ضعیفی و بدون هیچ‌گونه سروصدای رسانه‌ای روی پرده رفت. فیلم پس از اکران در یک هزار و ۱۱۵ سینما، حدود ۴ میلیون دلار فروخت. از آنجایی که میانگین امتیاز A تماشاگران به فیلم در تضاد با واکنش‌‌های منفی منتقدان قرار می‌گیرد باید صبر و دید آیا فیلم می‌تواند در جدول دوام بیاورد یا خیلی زود ناپدید خواهد شد.

همچنین این هفته چند فیلم هم اکران گسترده‌شان را آغاز کردند. اولی «رشته‌ی خیال» (Phantom Thread) بود که تعداد سینماهایش را به ۸۹۶ سالن افزایش داد. ساخته‌ی تحسین‌شده‌ی پُل توماس اندرسون از قرار معلوم حکم آخرین هنرنمایی دنیل دی‌لویس را دارد. فیلم ۳ میلیون و ۳۷۰ هزار دلار کسب کرد و به مجموع درآمد خانگی ۶ میلیون و ۱۹۰ هزار دلار دست یافت. در همین حین کمپانی‌ Neon تعداد سینماهای فیلم زندگینامه‌ای «من، تونیا» (I, Tonya) را به ۷۹۶ سینما افزایش داد. این فیلم تا قبل از این هفته ۱۱ میلیون و ۶۵۰ هزار دلار فروخته بود. رقمی که سه برابر مجموع درآمد ۳ و نیم میلیون دلاری «غول‌آسا» (Colossal) و «اینگرید به غرب می‌رود» (Ingrid Goes West)، دو محصول قبلی Neon است. پس «من، تونیا» همین الانش یک پیروزی بزرگ برای این ناشر محسوب می‌شود و این در حالی است که احتمال نامزدی اسکار مارگو رابی (نقش اصلی) و الیسون جنی (نقش مکمل) را نادیده بگیریم. این فیلم این هفته سه میلیون دلار دیگر فروخت و به مجموع فروش ۱۴ میلیون و ۶۷۲ هزار دلار رسید.

در نهایت «مرا با نامت صدا کن» (Call Me by Your Name) را داشتیم که سونی کلاسیکز تعداد سینماهایش را بعد از هشت هفته اکران محدود به ۸۱۵ سالن افزایش داد. این فیلم تا قبل از این هفته ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار به دست آورده بود و فارغ از کاری که این هفته انجام می‌داد، موفق محسوب می‌شد. با این حال فیلم یک میلیون و ۴۷۵ هزار دلار دیگر کسب کرد و مجموع درآمدش خانگی‌اش را به ۹ میلیون دلار رساند. راستی، «دونده‌ی هزارتو: علاج مرگ» (Maze Runner: Death Cure)، سومین و آخرین قسمت این مجموعه این هفته در سه منطقه‌ی خارجی روی پرده رفت. فیلم رقم معرکه‌ی ۱۰ میلیون را در کره‌ی جنوبی به دست آورد و ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار در استرالیا، ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار در تایوان و ۳۷۸ هزار دلار در نیوزیلند فروخت. فیلم نه تنها صدرنشین جدول هرکدام از این کشورها شد، بلکه نرخ شتاب فروشش هم بهتر از دو فیلم قبلی بوده است. «علاج مرگ» هفته‌ی آینده در ۶۹ سینمای خارجی اکران خواهد شد که یکی از آنها شامل چین هم می‌شود. کشوری که قسمت قبلی یعنی «آزمون‌های اسکورچ» (The Scorch Trials) بیشترین درآمدش را از این بازار به دست آورده بود. آن فیلم کارش را با کسب ۲۳۰ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار در خارج از کشور و ۳۱۲ میلیون و ۳۰۰ هنزار دلار در دنیا به اتمام رساند. قسمت اول «دونده‌ی هزارتو» هم در نهایت به ۲۴۶ میلیون دلار فروش خارجی و ۳۴۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دلار فروش جهانی رسید.

 

جدول ۱۰ فیلم برتر هفته

 

ردیففیلمفروش این هفته
۱ Jumanji: Welcome to the Jungle ۲۰ میلیون دلار
۲ 12 Strong ۱۶/۵ میلیون دلار
۳ Den of Thieves ۱۵/۳ میلیون دلار
۴ The Post ۱۲/۱ میلیون دلار
۵ The Greatest Showman ۱۱ میلیون دلار
۶ Paddington 2 ۸/۲ میلیون دلار
۷ The Commuter ۶/۶ میلیون دلار
۸ Star Wars: The Last Jedi ۶/۵ میلیون دلار
۹ Insidious: The Last Key ۵/۹ میلیون دلار
۱۰ Forever My Girl ۴/۷ میلیون دلار
 
 




تاريخ : پنج شنبه 5 بهمن 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |