نرم افزاری برای پنهان کردن و رمزگذاری پیام و متن در دل تصویر
 ما همه به دنبال امن ساختن و محافظت از داده ها و اطلاعاتمان هستیم؛ چه این اطلاعات، یک فایل تصویر یا گذرواژه باشد چه اطلاعات سری و مخفی دیگر. این روزها تنها مخفی کردن پیامها و اطلاعات پاسخگو نیست و متدهای جدید رمزنگاری اطلاعات حکومت می کنند.

نکته امنیتی روز: گذرواژه خود را روی هر سیستمی وارد نکنید
 
استفاده از رایانه های عمومی همچون رایانه های کافی نت ها، همواره خطر افشای اطلاعات کاربران را به دنبال دارد. در اخبار آمده است که یک دانشجوی دانشگاه کامبرلند در کنتاکی آمریکا، با سرقت اطلاعات به جای مانده از سایر دانشجویان روی سیستم های عمومی دانشگاه و سوءاستفاده از آنها به دادگاه معرفی شده است. وی این کار را از طریق نصب بدافزار برای سرقت اطلاعات حساب کاربری دانشجویان بر روی سیستم های دانشگاه صورت داده است. یکی از راه های مقابله با این روش های سرقت اطلاعات، استفاده از مرورگرها در حالت Private Browsing و همچنین صفحه کلیدهای مجازی برای ورود اطلاعات حساب کاربری است.

 

به گزارش «تابناک» مخفی کردن و رمزگذاری پیامها و اطلاعات، مربوط به قرن بیست و یکم نیست. در تاریخ روش های بسیاری درباره حفاظت و صیانت از اطلاعات می بینیم که البته این روش ها به مرور زمان با فناوری های روز همراه شده است.

در این گزارش نگاهی داریم به یکی از جدیدترین روش های رمزگذاری و مخفی کردن اطلاعات که البته با فناوری جدید امروزین به خوبی همخوان شده است. نرم افزار رایگان SSuit Picsel Security این قابلیت را به کاربر می دهد که پیام ها را در دل یک تصویر رمزگذاری و مخفی کند.

نرم افزاری برای مخفی کردن و رمزگذاری پیام و متن در دل تصویر

رمزگذاری پیام ها در دل تصاویر

نرم افزار Picsel Security ابزاری است Portabl که قادر به رمزگذاری هر نوع Plain Text و فایل متنی دیگر است. البته کار به همین سادگی نیست و این نرم افزار از الگوریتم و فناوری قدرتمندی برای رمزنگاری متن با نام Steganography بهره می برد. برای آن دسته از کاربرانی که با این فناوری آشنا نیستند، باید گفت،Steganography در کل مربوط به متد و روشی است که به وسیله آن یک متن یا پیام در دل تصویر یا یک فایل دیگر پنهان می شود. داستان ابداع و خلاقیت به کارگیری این روش در نوع خود شنیدنی است.

رمزنگار آلمانی «ژوهانس ترتیمیوس» اقدام به نگارش سه جلد کتاب با نام Steganographia در 1499 میلادی کرده که در ظاهر کتابی مرتبط با مسائل جادو و شعبده است، ولی موضوع اصلی آنSteganography است.

نرم افزاری برای مخفی کردن و رمزگذاری پیام و متن در دل تصویر

در این کتاب اشاره شده است که نخستین بار روش مخفی سازی پیام در دل بناها و اشیاء در 440 پیش از میلاد مسیح و در دوران «دماراتوس» پادشاه اسپارت به کار گرفته شده که بنا بر آن هشداری در خصوص حمله نزدیک یونان به اسپارت نگاشته شده بود. این پیام روی یک جعبه چوبی واکس نگارش شده بود؛ این همان روشی است که در زمان با تغییرات زیاد استفاده شده و تا امروز که به دست ما رسیده است!

حال بگذارید به نرم افزار خود بپردازیم. این ابزار همان گونه که گفته شد، Portable است و حجم آن حدود 900 کیلوبایت. استفاده از آن نیز به کلی ساده است (بار نخست، نرم افزار اقدام به ایجاد یک فایل dll می کند؛ بنابراین، چنانچه در نخستین اجرای نرم افزار با پیام خطا روبه رو شدید، دوباره آن را اجرای کنید).

برای رمزگذاری متون در دل تصاویر، نخست پس از اجرای برنامه، روی دکمه Open Original Image کلیک کرده و تصویر موردنظر خود را برگزینید. سپس در مکان مربوط به ورود متن، متن و پیام مورد نظر را وارد کرده و روی دکمه Encrypt Image کلیک نمایید. در پایان پس از رمزگذاری پیام روی دکمه Save کلیک کنید تا متن مورد نظر در تصویر ذخیره شود.

نرم افزاری برای مخفی کردن و رمزگذاری پیام و متن در دل تصویر

حال برای Decrypt و خارج کردن پیام از حالت رمزگذاری شده به تصویر اصلی یا Original Picture نیاز دارید. تصویر اصلی را انتخاب و باز کرده و  روی دکمه Decrypt Image کلیک کنید. نرم افزار از شما درخواست می کند که تصویر Encrypt شده را انتخاب کنید و پس از آن اقدام به خارج کردن پیام از حالت رمزگذاری شده و نمایش آن خواهد کرد.

این نرم افزار ابزاری فوق العاده، هم برای کاربران جدی که نگران امنیت اطلاعات و داده های خود هستند و هم برای کاربردهای جانبی دیگر است که از ویندوز XP تا ویندوز 8.1 را به خوبی پشتیبانی می کند؛ اما تنها نقص آن این است که در آزمایش ما بر روی ویندوز 8.1 ظاهرا با قلم فارسی مشکل دارد و از فونت فارسی به خوبی پشتیبانی نمی کند.

برای دانلود نرم افزار می توانید از لینک مستقیم زیر استفاده کنید با به وب سایت اصلی آن در اینجا بروید.

 





تاريخ : پنج شنبه 15 خرداد 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |